Δημαράς: Η ΑΕΚ «πρέπει» να κερδίσει, γκολ στην Τούμπα

Χάρης Δημαράς18 Απριλίου 2021

Καλά πήγε η χθεσινή στήλη στα πλέι-άουτ, σήμερα ευελπιστούμε στη συνέχεια με τα πλέι-οφ και το ντέρμπι της Τούμπας να ξεχωρίζει.  

Ο Άρης χωρίς Γκάμα, Μπρούνο, Κάτσε απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που δεν έχει Πούγγουρα και Χατζηγιοβάνη. Οι δύο ομάδες προέρχονται από κακές εμφανίσεις και βαριές ήττες με το ίδιο σκορ, από ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Από μία νίκη στην έδρα του αντιπάλου μετρούν οι δύο ομάδες φέτος, ενώ υπάρχει παράδοση επτά αγώνων στο Ν/G. Θα προσέξουν πολύ και οι δύο, πιστεύω δε θα έχει πολλά γκολ σήμερα, αλλα μπορεί να πάει παντού. Αψυχολόγητο ματς, μπορεί να βγάλει αντίδραση ο Αρης. Ο Παναθηναϊκός εντός έχει κερδίσει δύο φορές τον ΠΑΟΚ, μία τον Ολυμπιακό, δεν έχασε από την ΑΕΚ, αλλά αυτό είναι ένα ματς, στο οποίο θα κληθεί να φτιάξει παιχνίδι και ο Άρης μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Με φόρα από το εμφατικό διπλό στο «Βικελίδης» η ΑΕΚ υποδέχεται τον ουσιαστικά αδιάφορο Αστέρα Τρίπολης. Αρκετές απουσίες και πάλι, αλλά... πρέπει να κερδίσει. Τάνκοβιτς, Σάκχοφ, Νταντσένκο, Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκης, Ραντόνια, Σιμόες εκτός, ξανά διάθεσιμος ο Τσιγκρίνσκι. Λουίς Φερνάντεθ και Καπίγια εκτός για τους Αρκάδες. Λογικά θα το πάρει η Ενωση, έστω και με… μισό μηδέν. Φέτος G/G και τα δύο, σήμερα όμως δεν ξέρω για τους Αρκάδες, διότι πλην του σημαντικού μεσοεπιθετικά Φερναντεθ απουσιάζει και το υψηλό κίνητρο. Διαιτητεύει ο Ευαγγέλου.

Σε όλα του τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός φέτος έχει σκοράρει. Λέτε να μην τα καταφέρει απέναντι στον ΠΑΟΚ που δέχεται πάνω από ένα γκολ μέσο όρο φέτος; Είναι μια πρόκληση για τον Δικέφαλο του Βορρά να κρατήσει το μηδέν. Ο Ινγκασον είναι ΟΚ για τους ασπρόμαυρους, που έχουν μεγαλύτερο κίνητρο. Μπα και Σεμέντο εκτός από τον Ολυμπιακό, που θα παραταχθεί με άμυνα ανάγκης. Πολύ πιθανό το G/G.

Αύριο η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΛ. Γνωρίζουν ήδη τι έκαναν οι υπόλοιποι. Μέχρι τώρα στα πλάι-άουτ έχουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Δύο διπλά και μια εντός έδρας ισοπαλία μέχρι τώρα. Δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο το ισόπαλο αποτέλεσμα, που είναι θετικό κυρίως για τους γηπεδούχους, όχι κακό και για τους Θεσσαλούς εν όψει της συνέχειας.


ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ UNDER  

AEK-ΑΣΤΕΡΑΣ 1 

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  G/G

ΣΚΟΡΑΚΙΑ

ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0 

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1

ΛΑΜΙΑ-ΑΕΛ 1-1


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.