Δημαράς: Ευκαιρία για Παναιτωλικό, «αίμα κι άμμος» στο Αλκαζάρ

Χάρης Δημαράς24 Απριλίου 2021

Κρούσμα κορωνοϊού είχε χθες ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ σίγουρα το μυαλό είναι και στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την ερχόμενη Τετάρτη. Απόντες οι Πίρσμαν, Μιλιντσεάνου, Καρτάλης, ενώ επιστρέφει ο Κρίζμαν. Ο Παναιτωλικός παίζει νέο τελικό. Νίκησε ως όφειλε τον Απόλλωνα Σμύρνης και τώρα πάει για 4 πόντους τουλάχιστον στα «αδιάφορα» με ΠΑΣ και Ατρόμητο πριν την τελευταία μάχη με ΟΦΗ. Ο Τσότσαλιτς εκτός, λογικά έτοιμοι οι Ντίαζ και Βάντερσον. Βάσει συνθηκών μπορεί να φύγει έστω με τον πόντο ο Δέλλας (Χ2). Εχει και καλή παράδοση ο Παναιτωλικός (τελευταία πέντε χωρίς ήττα), που έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τον περασμένο Ιούλιο!

Ματς μισής κατηγορίας στο Αλκαζάρ μεταξύ των αήττητων στα πλέι-άουτ ΑΕΛ και ΟΦΗ. Οι βυσσινί με νίκη προσπερνούν τους Κρητικούς, αλλά έχουν Βόλο και ΠΑΣ στο τέλος. Ο Φέστα δεν υπολογίζει σε Σπαρβ, Γκράουρ, Νούνιτς, Μπάγιτς και Μιχαήλ. Απουσίες και για τους Κρητικούς, καθώς δεν αγωνίζονται οι Νέιρα, Κατάνιος, Στάικος, Γκαργκαλατζίδης, Τσιλιανίδης, Ναμπί, Σόουζα, Βαζ, αλλά επιστρέφει ο Γιαννούλης. Δύο διπλά φέτος. Ο ΟΦΗ έχει μετά Λαμία και Παναιτωλικό και σίγουρα βολεύεται και με την ισοπαλία. Το βλέπω 1-1. Σχολαστικός ο Σιδηρόπουλος, δεν είναι απίθανη η αποβολή.

Ο Ατρόμητος που παραμένει χωρίς νίκη για ενδέκατο παιχνίδι υποδέχεται τη Λαμία, που τον προσπέρασε στη βαθμολογία. Οι Περιστεριώτες έδειξαν σημάδια ανάκαμψης στο Ηράκλειο, πήραν τον πόντο που άξιζαν στο φινάλε και καλούνται να κερδίσουν – επιτέλους – και ένα ματς, καθώς ο Παντελίδης δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της επιτυχίας από τότε που επέστρεψε. Για τους Φθιώτες που είναι έναν πόντο πάνω, απουσιάζει ο Μπιάρνασον, επιστρέφει ο Αραμπούλι. Είχε ένα κρούσμα κορωνοϊού ο Ατρόμητος.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

ΠΑΣ-Παναιτωλικός Χ2

ΑΕΛ - ΟΦΗ G/G

Ατρόμητος - Λαμία 1Χ

ΕΙΔΙΚΟ: ΑΕΛ-ΟΦΗ ΑΠΟΒΟΛΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.