Δημαράς: Δύσκολα θα σταματήσει η ΑΕΚ, G/G στην Τρίπολη

Χάρης Δημαράς19 Σεπτεμβρίου 2021

Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς της Super League 1, σκεπτόμενοι φυσικά ότι υπάρχει και ενβόλιμη αγωνιστική μεσοβδόμαδα.

Για ένα 20λεπτο ήταν καλός στη Λεωφόρο ο Απόλλων Σμύρνης, μετά κατέρρευσε από τα αμυντικά του λάθη. Επιθετικά έδειξε αρκετά καλός. Ο Βόλος από την πρεμιέρα έδειξε ότι θα παίξει όπως και πέρυσι, αρκετά ανοιχτά και καλό ποδόσφαιρο, οπότε, δεδομένου και ότι δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες (μόνο ο Φατιόν για τους γηπεδούχους), πάμε με το over (combo G/G&over) ενθυμούμενοι και το περσινό 3-3.

Τσίμπησε το βαθμό στο «Βικελίδης» ο ΟΦΗ, όμως αυτό απέναντι στην ΑΕΚ είναι ένα διαφορετικό ματς. Η Ενωση κατεβαίνει πλήρης, δεν έχει Ευρώπη και είναι πολύ ανεβασμένη από τις μεταγραφές και την άνετη νίκη στην πρεμιέρα και έχει πάρει ψυχολογία. Εχει πάρει τον αέρα των Κρητικών τα τελευταία χρόνια (πέντε νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς) και έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της νίκης. Σφυρίζει ο Φωτιάς.

Μέτρια πρεμιέρα για τον Παναιτωλικό με τον Αστέρα (ζητάει χρόνο ο Αναστασίου), δείχνει πως θα παλέψει πολύ για την παραμονή. Ο Ατρόμητος ήταν παλικάρι (και τυχερός όσο χρειαζόταν) στο Καραϊσκάκης και ξεκίνησε θετικά. Σημαντικές απουσίες δεν καταγράφονται. Οι Περιστεριώτες έχουν θετικότατη παράδοση τα τελευταία χρόνια, είναι φαβορί, αλλά δεν τρελαίνομαι για τον άσο.

Δεν έπεισε στην πρεμιέρα, ούτε στο ευρωπαϊκό του ματς παρά τη νίκη ο ΠΑΟΚ. Δείχνει ακόμη χτυπητές αδυναμίες που πρέπει να διορθώσει ο Λουτσέσκου. Απέναντί του έχει τον Αστέρα που προέρχεται από λευκή ισοπαλία και δεν θα έχει Ριέρα, Τιλίκα και Αλί. Στα τρία τελευταία ματς εμφανίστηκε το G/G, κάτι που θεωρώ αρκετά πιθανό να επαναληφθεί, με απόδοση όμως αρκετά χαμηλή.

Στη Λαμία δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός και το 1.25 δε νομίζω ότι αξίζει να πονταριστεί, δεδομένου ότι υπάρχει και κούραση από το ευρωπαϊκό ματς και γενικότερα η εικόνα των Πειραιωτών δεν είναι και πολύ σταθερή. Τα αμυντικά προβλήματα είναι αρκετά και από πλευράς απόδοσης αξίζει να ρισκάρουμε στο υψηλότατο G/G στο 2,40. Οι Φθιώτες ανακοίνωσαν την επιστροφή Αραμπούλι.

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ G/G – ΛΑΜΙΑ G/G

ΔΥΟ COMBO G/G&OVER

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΒΟΛΟΣ

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΟΦΗ-ΑΕΚ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.-ΒΟΛΟΣ


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.