Δημαράς: Αδικείται η Λαμία, πώς να μη βγει το G/G στην Τούμπα;

Χάρης Δημαράς26 Σεπτεμβρίου 2021

Πρώτη «δόση» από τους αγώνες της Super League 1 με τέσσερις αναμετρήσεις, ανάμεσά τους και το ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα και οι επιλογές είναι αρκετές...

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ξεκίνημα από Τρίπολη... Είναι βέβαιο πως δεν πείθει, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός. Σε κάθε παιχνίδι δέχεται γκολ, δεν πατάει και πολύ καλά. Επιστρέφουν Ελ Αραμπί και Εμβιλά στην αποστολή και πιθανώς και στην ενδεκάδα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν και τη Φενέρ μεσοβδόμαδα. Οι Αρκάδες στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν έχουν σκοράρει. Έφτασε η ώρα και το G/G είναι ελκυστικό, πιθανό μαζί και το διπλό, αφού οι γηπεδούχοι δεν έχουν ψυχολογία. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ: Δύο ματς άσφαιρος ο Παναθηναϊκός, σε προβληματισμό ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς που σκέπτεται αλλαγή συστήματος. Απουσίες δεν υπάρχουν για τους πράσινους, όμως αν δεν έρθει η νίκη με τον πρωτοπόρο Βόλο, τότε θα αρχίσει να κινδυνεύει ο προπονητής. Οι Θεσσαλοί είναι εντυπωσιακοί, παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο. Το ματς είναι πολύ… περίεργο. Πιστεύω θα σκοράρουν και οι δύο. Ποτέ δεν έχουν κερδίσει οι Βολιώτες τους πράσινους.

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Η Λαμία μπορεί να μην έχει πόντο στο πρωτάθλημα, αλλά αδικείται κατάφωρα από τη βαθμολογία. Ηταν καλή με τον Ολυμπιακό, αλλά και με την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό ήρθε η ώρα να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Δεν υπάρχουν νέα προβλήματα για τους δύο προπονητές. 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Με την εικόνα που έχουμε για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα πρέπει να γίνουν... τρομερά πράγματα για να μη βγει το G/G. Ο ΠΑΟΚ αν και δε δέχθηκε τέρμα στα τρία του τελευταία παιχνίδια, δεν πείθει αμυντικά (σώθηκε από τον Πασχαλάκη), ενώ η ΑΕΚ δείχνει επιθετικό πλουραλισμό, αλλά αστάθεια. Απών ο Αμραμπατ. Το ματς «αρχίζει» από το 1-1… Περιμένω και πολλά νεύρα, οπότε πάμε για πέναλτι&αποβολή ως ειδικό στοίχημα.

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΛΑΜΙΑ 1 - ΠΑΟΚ-ΑΕΚ G/G

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ  ΠΕΝΑΛΤΙ & ΑΠΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2&G/G - ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Χ&G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.