Διλμπέρης: «Μπορεί να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ, με διαφορετικό πλάνο ο Μάντζιος»

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, με τον έμπειρο προπονητή να κάνει τη δική του ανάλυση αναφορικά με τα επικείμενα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού ο οποίος υποδέχεται τον Άρη, τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κληθεί να τα δώσει όλα απέναντι στην «Ένωση»

Αρχικά ανέφερε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Νομίζω ότι θα πρέπει να σταθούμε σε δύο άξονες, αρχικά στο παρελθόν των αγώνων, με την ΑΕΚ να μην έχει απώλεια βαθμών, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε 5 πόντους (3 με Άρη και 2 με Λαμία), όπως και το γεγονός ότι η «Ένωση» έχει τη δυνατότητα να κάνει ροτέσιον χωρίς να μειώνει την ποιότητα της σε σχέση με τα όσα κάνουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός που όταν προβαίνουν σε ροτέσιον μειώνεται η ποιότητα τους».

Προσθέτοντας: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει αντίδραση, έχει τη δυναμική και μέχρι τα μέσα Μαρτίου είχε παίξει πολύ καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έχει το μεγάλο κίνητρο, καθώς θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου. Μην ξεχνάμε βέβαια πως αν πάρει ο Άρης το Κύπελλο, κάτι που εύχομαι, δεν θα βγει ο 4ος της βαθμολογίας στην Ευρώπη, οπότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει το απόλυτο των νικών στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια».

Ενώ για το Παναθηναϊκός - Άρης: «Η στρατηγική λέει ότι ο Άρης δεν θα ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει και του τελικού, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για τη μάχη και του τίτλου και να πλησιάσει στην κορυφή. Οι δύο ομάδες έρχονται με διαφορετικούς στόχους και πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει εύκολα ή δύσκολα τη νίκη, με τον Άκη Μάντζιο να πρέπει να παρατάξει μία τελείως διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με αυτή του τελικού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.