Δίλημμα Φερέιρα: Μπίσεσβαρ ή Κρέσπο στο δεξί άκρο με την Μπενφίκα

Γιώργος Καστάνης13 Σεπτεμβρίου 2020

Ένας από τους προβληματισμούς του Φερέιρα για τον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης με την Μπενφίκα, είναι ποιον θα χρησιμοποιήσει στο δεξί άκρο σε ρόλο φουλ μπακ χαφ. Προχθές με την Λάρισα επέλεξε τον Μπίσεσβαρ και ο Σουριναμέζος ανταποκρίθηκε περίφημα.

Στο ματς με την Μπενφίκα όμως, χρειάζεται ένας παίκτης με περισσότερα αμυντικογενή χαρακτηριστικά. Ο Κρέσπο, που γνωρίζει πολύ καλά αυτή την θέση, μίλησε στο κανάλι του ΠΑΟΚ και δήλωσε έτοιμος για να ανταποκριθεί, εφόσον επιλεγεί, στις απαιτήσεις αυτού του ρόλου.

«Έχω παίξει σε αυτή τη θέση για να είμαι ειλικρινής στην Ιταλία, στη Μπολόνια. Αλλάζαμε το σύστημα συχνά και αγωνιζόμουν τόσο σαν στόπερ, όσο και σαν δεξί φουλ μπακ. Νιώθω ότι επιστρέφω πολλά χρόνια πίσω, είναι ένα καλό συναίσθημα. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, που δεν ήταν τόσο εύκολα. Στο τέλος πήρα κάποια λεπτά συμμετοχής, πήραμε και το τρίποντο που είναι αυτό που μετράει», είπε σε χθεσινή του συνέντευξη ο Κρέσπο. Μένει να φανεί πού θα καταλήξει ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ μέχρι τη σέντρα της Τρίτης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.