Δικός του ο Πίρσμαν! Απομένει το «ναι» του ΠΑΣ

Γιώργος Στράντζαλης14 Ιανουαρίου 2022


Τον ήθελε και τον έκανε δικό του. Ο Μάβριν Πίρσμαν θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, καθώς ο Αρης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Βέλγο αμυντικό για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 και μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί πότε θα ενεργοποιηθεί αυτή η συμφωνία.

Η “Μ” και το metrosport.gr είχαν προαναγγείλει την αλλαγή δεδομένων και την...πρόοδο που σημειώθηκε στην υπόθεση με τον Πίρσμαν. Τις πιέσεις που ασκήθηκαν τα τελευταία 24ώρα, κυρίως από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, για να επέλθει η συμφωνία αλλά και την πρόθεση του Αρη να τον αποκτήσει από τώρα και όχι το καλοκαίρι, οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την ομάδα του ΠΑΣ.

Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι το οριστικό “Ο.Κ.” από την ομάδα των Ιωαννίνων, η οποία γνωρίζει ότι ο Βέλγος αριστερός μπακ δεν είχε σκοπό να παραμείνει στην ομάδα και ξέρει επίσης ότι οι επαφές του με τον Αρη έχουν φτάσει σε επίπεδο συμφωνίας. Άρα, αν δεν παραχωρηθεί τώρα, το καλοκαίρι δεν θα έχει το παραμικρό όφελος. 

Στην περίπτωση όμως που δώσει το “Ο.Κ.” στον Πίρσμαν να αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη θα έχει κάποια οικονομικό όφελος καθώς ο Αρης θα προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του, δίνοντας ένα αντίτιμο στον ΠΑΣ. 

Μέχρι στιγμής οριστική συμφωνία με την ομάδα των Ιωαννίνων δεν έχει υπάρξει ως προς το ποσό πώλησης του ποδοσφαιριστή. Αυτό σίγουρα δεν θα ανταποκρίνεται σε εξαψήφιο νούμερο (όπως κυκλοφόρησε χθες...) γιατί οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν σκοπό να δώσουν πολλά χρήματα για την αγορά του παίκτη, γνωρίζοντας ούτως ή άλλως ότι το καλοκαίρι μπορούν να τον πάρουν τζάμπα. 

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα πως θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του από τώρα καθώς πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουν το δικαίωμα των μεταγραφών σε υπάρχει το ενδεχόμενο περίπτωση απόρριψης της προσφυγής του από το CAS (μετά τις 11 Φεβρουαρίου) και ενεργοποίησης του ban. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι ο Αρης έχει σκοπό να καταβάλλει μεγάλο ποσό. Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα με τον Αρη και τον Πρίσμαν αυτή τη στιγμή να έχουν… το πάνω χέρι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.