Δικηγόρος αστυνομικού ΑΤ Ομονοίας: «Η 19χρονη δεν αντέδρασε καθόλου στην πράξη»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2022

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Δ. Ζορμπάς, δικηγόρος τους ενός από τους δύο αστυνομικούς που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό μίας 19χρονης κοπέλας μέσα στο Α.Τ Ομόνοιας και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Όπως δήλωσε, η 19χρονη πήγε μόνη της στο τμήμα, χωρίς να έχει κλείσει προηγουμένως ραντεβού με τους αστυνομικούς όπως ισχυρίζεται η ίδια.

«Η καταγγέλλουσα δεν αντέδρασε, δεν εναντιώθηκε, δεν πρόβαλε αντίσταση. Ήταν σε δωμάτιο με ανοιχτή πόρτα, δεν ακούστηκε τίποτα;» αναρωτήθηκε ο δικηγόρος.

Ο Δ. Ζορμπάς υποστήριξε ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας, η οποία μάλιστα μετά από λίγη ώρα έστειλε μήνυμα στον αστυνομικό πελάτη του, όπου «του εξέφραζε την ανησυχία της μήπως την κακοχαρακτηρίσει».

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν στις 14 Οκτωβρίου μετά από καταγγελία της 19χρονης. Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος τους ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς φαίνεται ότι αντέγραφαν τις πράξεις τους με την κάμερα που φέρουν στη στολή τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.