Δικηγόρος του «Ινδιάνου»: «Τον έμπλεξε ο κουνιάδος του - Είναι οπαδός του Ολυμπιακού, αλλά...»

Metrosport Team13 Μαρτίου 2021

Ο δικηγόρος του περιβόητου«Ινδιάνου» Παύλος Σαράκης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του δεν είχε καμία εμπλοκή με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας πως όλα προέκυψαν από την αναξιόπιστη κατάθεση του κουνιάδου του, με τον οποίο έχουν οικογενειακές διαφορές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ήταν ο πελάτης μου αυτός. Η εμπλοκή του προέκυψε από μια αναξιόπιστη κατάθεση του κουνιάδου του που έχει οικογενειακές διαφορές. Όπως λένε και οι μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε επεισόδιο μεταξύ τους την τσικνοπέμπτη. Είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού αλλά δεν είναι γραμμένος σε λέσχες και δεν είναι και τακτικός στο γήπεδο. Είναι απλά φίλαθλος. Έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ένα τσιγάρο χασίς, τίποτε άλλο. 

Δεν έχει καμία άλλη εμπλοκή με το νόμο, τα υπόλοιπα είναι υπερβολές. Σίγουρα καταδικάζουμε τη βία αλλά θα πρέπει η αστυνομία να την εντοπίζει και να αντιμετωπίζει με νηφαλιότητα τέτοιες υποθέσεις. Οι αστυνομικοί έχουν παρασυρθεί από το πρόσωπο που είναι σε αντιδικία με τον εντολέα μου. Είναι ένας εργαζόμενος ο εντολέας μου που εργαζόταν από τις 10 έως τις 6 και έπειτα πήγε στην Ελευσίνα και συνάντησε οικεία πρόσωπα. Έχουμε απευθυνθεί στην ανακρίτρια να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.