Δικηγόρος 26χρονης: «Είναι σε άθλια κατάσταση η κατηγορούμενη»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2020

Το κατώφλι του γραφείου του Εισαγγελέα πέρασε σήμερα (30/6) η 26χρονη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού, Τόσκο Μποτζατζίσκι στις 5 Ιανουαρίου στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Λίγη ώρα μετά τη διαδικασία μέσα από την οποία ζήτησε προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή, ο δικηγόρος της γυναίκας, Αντώνης Κουδρόγλου μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»...

«Δεν πρέπει να δημοσιοποιούμε στοιχεία της προανακριτικής. Μετά τις εξηγήσεις που έδωσε η κατηγορούμενη στις 11 Ιουνίου, χθες η ανακρίτρια μετά από έρευνα της αθλητικής βίας εξέδωσε ένταλμα συλλήψεως εναντίον της. Η κατηγορία είναι ανθρωποκτονία με δόλο και μέχρι την Παρασκευή έχουμε προθεσμία για να απαντήσουμε. Δεν θα έχει να πει παραπάνω πράγματα από όσα είπε στην τροχαία».

Ο κ.Κουδρόγλου περιέγραψε και την ψυχολογική κατάσταση της πελάτισσας του: «Είναι σε άθλια κατάσταση η 26χρονη. Δεν είναι εύκολο πράγμα για την ίδια. Το ζει ξανά. Εκείνο το βράδυ είχε οδηγηθεί σε κλινική και μετά από επικοινωνία που είχα μαζί της, αυτοβούλως πήγε στο τμήμα. Ελπίζω να τελειώσει όλο αυτό και να μην υπάρχει κάτι περισσότερο». 

Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης επιχείρησε να περιγράψει το μοιραίο περιστατικό, σύμφωνα με αυτά βέβαια που του μετέφερε η 26χρονη: «Είδε τον πεσμένο Βούλγαρο και αποδέχθηκε να περάσει από πάνω του και να τον σκοτώσει. Αυτό σημαίνει ο δόλος με τον οποίο κατηγορείται. Πάντως, η ίδια λέει ότι δεν είδε τίποτα και έφυγε. Είναι εξωπραγματικό. Είδε τον πανικό των εμπλεκομένων και αποφάσισε να φύγει για να μην έχει η ίδια συνέπειες» και κατέληξε: «Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στον καθένα που του αναλογούν. Και όχι να πολλαπλασιάζονται ευθύνες σε ένα συγκεκριμένο άτομο πολλά περισσότερα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.