Δίκη Τζόνι Ντεπ: Ένορκος αποκάλυψε την ατάκα-αυτογκόλ της Άμπερ Χερντ

Metrosport Team05 Ιουνίου 2022

Η Άμπερ Χερντ καταδικάστηκε από το δικαστήριο στην αντιδικία της με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ.

Το δικαστήριο επιδίκασε ποσό 15 εκατομμυρίων δολαρίων (τα οποία έπεσαν στα 8,5 εκατομμύρια) ως αποζημίωση στον ηθοποιό για συκοφαντική δυσφήμηση από την πρώην σύζυγό του.

Ένας από τους ενόρκους της δίκης, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, ξεκίνησε βίντεο στο tik tok, δηλώνοντας ότι θέλει να παραμείνει ανώνυμος, αλλά θα απαντήσει σε ερωτήσεις των χρηστών. Ο φερόμενος ως ένορκος, ο ένας εκ των επτά της δίκης, παρότι για ένα χρόνο θα έχει σφραγισμένο το όνομά του, θέλησε να μεταφέρει στο κοινό κάποιες από τις εμπειρίες του από τη δίκη.

Στην ερώτηση από χρήστη: «Ποια θα λέγατε ότι ήταν η στιγμή που σκεφτήκατε πως εάν λέει ψέματα γι’ αυτό, τότε λέει ψέματα για τα πάντα;» o φερόμενος ως ένορκος απάντησε «Θα έλεγα η υπόσχεση για τη δωρεά για φιλανθρωπικό σκοπό».

Στο παρελθόν, η Άμπερ Χερντ είχε υποσχεθεί να δωρίσει το ήμισυ του διακανονισμού των 7 εκατομμυρίων δολαρίων του διαζυγίου της από τον Τζόνι Ντεπ στην ACLU. Κάτι που δεν έκανε ποτέ, όπως κατέθεσε ο Τέρενς Ντόχερτι, διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της ACLU.

Τόσο οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ, όσο και οι ένορκοι αντιμετώπισαν το λιγότερο με δυσπιστία τις απαντήσεις της Χερντ όταν πιέστηκε να εξηγήσει γιατί δεν έκανε τη δωρεά που είχε υποσχεθεί. Η ίδια δήλωσε ότι θεωρούσε συνώνυμα το «δεσμεύτηκε» και το «δώρισε», κάτι που την έριξε χαμηλά στα μάτια των ενόρκων, σύμφωνα με τον ένορκο στο Tik tok.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.