Δική του η ευθύνη, πόσο ΠΑΟΚ είσαι….

Γιώργος Καστάνης29 Δεκεμβρίου 2022

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το τελικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι με την ολοκλήρωση του 2022 ήρθε κυρίως από την υπερβολική σιγουριά που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, πιστεύοντας ότι θα κερδίσουν πολύ εύκολα τον Ατρόμητο.

 Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι, ευκαιρίες κλασικές από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται και ύστερα απλά έδωσε το δικαίωμα στους αντιπάλους του, να τον αμφισβητήσουν. Όπως αυτό που συνέβη. Μου έλεγαν φίλοι μετά το τέλος του αγώνα, πως μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να «πετύχει» αυτό που είδαμε. 

Δηλαδή να προηγείται με έξυπνο τρόπο και αντί να «τελειώνει» τον αντίπαλό του, να του δίνει το δικαίωμα να τον ισοφαρίσει. Είναι μία κρύα ισοπαλια, που ξενερώνει αρκετούς, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Το αρνητικό αποτέλεσμα αποδεικνύει πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Κανένα δεν πρέπει να θεωρείται εύκολο.

 Είναι φανερό επίσης ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση. Η οποία….ξεχάστηκε στην πορεία από τους καθήλην αρμόδιους. Ήρθε όμως αυτή η ισοπαλία για να αποδείξει ότι, εάν δεν τελειώνεις ένα παιχνίδι που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, από τις δικές σου ευκαιρίες, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Ο Ολιβέϊρα αντικαταστάθηκε γιατί κάποια στιγμή τον είδαμε να κάνει… διατάσεις. Προφανώς γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει σε όλο το παιχνίδι. 

Ο αντικαταστάτης του, ο Μπράντον, δυστυχώς υστέρησε σε απόδοση και σε επινοήσεις. Γενικά από τον ΠΑΟΚ, από τους παίκτες του έλειψε το καθαρό μυαλό και οι επιλογές που θα βοηθούσαν την ομάδα να κερδίσει. Είναι ξεκάθαρο πως όταν δεν είσαι σοβαρός ως ομάδα, τότε μοιραία ο αντίπαλος, στην προκειμένη περίπτωση ο Ατρόμητος, μπορεί να κάνει την ζημιά. Το 2022 ολοκληρώθηκε, ο ΠΑΟΚ πρέπει να ψαχθεί, να ενισχυθεί γιατί υπάρχουν αδυναμίες και να πάψει να αυτοκτονεί αγωνιστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.