«Δίκη στο Open»: Μοναξιά ΠΑΟΚ και συνωστισμός τίτλου - Το «πλυντήριο» στοιχηματισμού - Η νέα απειλή της FIFA

Metrosport Team08 Απριλίου 2024

Η "Δίκη στο Open", στη νέα εποχή. Το μακροβιότερο talk show, σήμερα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το ντέρμπι των Δικεφάλων: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Απευθείας από την Κύπρο ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Που οδηγείται το πόρισμα για το ξέπλυμα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ μέσω παράνομου στοιχηματισμού - Στο studio οι δημοσιογράφοι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Μαίρη Μπενέα.

ΘΕΜΑ: Οι πειθαρχικές κυρώσεις για τα χειραγωγημένα ματς και τι προβλέπει η FIFA - Αναλύει ο δικηγόρος και καθηγητής αθλητικού δικαίου Γρηγόρης Ιωαννίδης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Όλη η αλήθεια για το ακατανόητο οπαδικό επεισόδιο της Φιλαδέλφειας - Απαντά ο πατέρας των δύο θυμάτων της αναίτιας επίθεσης.

ΕΡΕΥΝΑ: Η διαιτησία πάλι στο εδώλιο - Σχολιάζουν ο πρώην διεθνής διαιτητής Γιάννης Σταυρίδης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος.

36 χρόνια "Δίκη", με όλο το αθλητικό παρασκήνιο.

Σήμερα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΈΪΛΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΨΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: https://www.tvopen.gr/watch/204138/hdikhstoopendeyterastis2100zontanasthnybridikhthleorashkaisemagnhtoskophshmetatamesanyxtastoanoixto

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.