Δίκη για τη δολοφονία Άλκη Καμπανού: Δεν κατέθεσαν ως μάρτυρες αστυνομικοί της Αθλητικής Βίας!

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2023

Συνεχίζεται την ερχόμενη Δευτέρα (13/2) η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, με νέες καταθέσεις μαρτύρων, που θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο την τραγική υπόθεση. 

Στην τελευταία ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν δύο άνδρες της Αστυνομίας, ένας από την Άμεση Δράση που ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο της δολοφονίας και ένας από το Ανθρωποκτονιών (εγκλημάτων κατά της ζωής), που συμμετείχε στην εξιχνίαση της υπόθεσης και μάλιστα κατέθεσε πώς η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη των κατηγορούμενων, αλλά και ποιος μίλησε πρώτος για την υπόθεση. 

Αυτό πάντως που έκανε αίσθηση, ακόμη και στην εισαγγελέα, είναι το γεγονός πως δεν υπάρχουν καταθέσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους (Αθλητικής Βίας) στη δικογραφία. Αξίζει να σημειωθεί ότι άνδρες της εν λόγω Υποδιεύθυνσης έφτασαν πρώτοι στο σημείο, αμέσως μετά την Άμεση Δράση. 

Ερωτηθείς, ο αστυνομικός ανέφερε δε θα είχαν κάτι παραπάνω να εισφέρουν στην εξιχνίαση, παρ’ ότι αρκετές φορές στην κατάθεσή του έκανε λόγο για επιχειρησιακή δράση με το εν λόγω τμήμα. Διαβάστε περισσότερα στο mynews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news. Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.