Δικαίωση metrosport.gr για την παραπομπή Ολυμπιακού-Μαρινάκη

Metrosport Team22 Απριλίου 2020

Το metrosport.gr και η «Μetrosport» εδώ και πολλούς μήνες σας ενημέρωναν για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση των 28 κατηγορουμένων για την κακουργηματική αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων και την πλημμεληματική σύσταση συμμορίας, που ήρθε σήμερα (22/4) ξανά στην επιφάνεια με την παραπομπή - μεταξύ άλλων - του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το metrosport.gr και η «Μ» είχαν επισημάνει, επίσης, το δεδικασμένο που υπάρχει, με την τιμωρία της τουρκικής Φενέρμπαχτσε και τον αποκλεισμό της από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη σεζόν 2011-12. Τότε η τουρκική ομάδα είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε έξι στημένα παιχνίδια την περίοδο 2011-12 (Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος), όταν κατέκτησε το Πρωτάθλημα και με τις καταγγελίες αρχικά είχε ασχοληθεί η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Το σημείο κλειδί λοιπόν στην υπόθεση είναι το τι θα κάνει η ΕΠΟ και η Επιτροπή Δεοντολογίας. Αν θα μιμηθεί τους χειρισμούς της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Αλλά και πάλι υπάρχει «παραθυράκι» ώστε να προσπεραστεί αυτό το… εμπόδιο, καθώς η UEFA μπορεί να ανοίξει τις δικές της πειθαρχικές διαδικασίες κατά του συλλόγου.

Δείτε εδώ και εδώ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.