Δικαίωση με κάθε νόμιμο μέσο θέλει ο Άρης!

Μάνος Χατζάκης06 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν θα ησυχάσει, αν δεν δικαιωθεί. Η ΠΑΕ Άρης οργανώνεται σε κάθε επίπεδο, προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική της γραμμή στη μεγάλη μάχη, που θα δώσει, για να μην ισχύσει η ποινή του μείον έξι από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Το πρώτο βήμα είναι η νομική οδός, η οποία οδηγεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, έτσι όπως εκφράστηκε, μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ, με το που έγινε γνωστή η απόφαση της Εφέσεων στην υπόθεση Λάσκοφ και τη φερόμενη πλαστογραφία στο δελτίο του. 

Πριν γίνει όμως η προσφυγή στο CAS, στην Αλκμήνης περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους καθαρογραμμένη την απόφαση, αλλά και το σκεπτικό της εν λόγω Επιτροπής, η οποία... θυμήθηκε να δικάσει και να καταδικάσει τους Θεσσαλονικείς, τρία περίπου χρόνια μετά. Τα ερωτήματα για το χρονικό διάστημα που συμβαίνουν όλα αυτά είναι εύλογα και δικαιολογημένα, αλλά στην παρούσα φάση δεν μετρούν οι απαντήσεις, παρά μόνο η αντίδραση στη δράση των δικαιοδοτικών οργάνων του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Επομένως, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, γι' αυτό και προετοιμάζονται, ώστε να προσφύγουν τις προσεχείς μέρες στο CAS (σ.σ: η προθεσμία είναι 21 ημέρες μετά την κοινοποίηση της απόφασης). Ο... πόλεμος, βέβαια, έχει διαφορετικά μέτωπα. Εκτός της νομικής οδού στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο, υπάρχουν και οι κινήσεις, οι οποίες έχουν ξεκινήσει να γίνονται σε εγχώριο επίπεδο. Σύσσωμη η οικογένεια του Αρη έχει καταλάβει ότι κάτι... ενοχλεί, εξ' ου και το χρονικό σημείο της απόφασης της Εφέσεων, το οποίο δεν θεωρείται τυχαίο. 

Το συλλαλητήριο είναι το πρώτο δείγμα συσπείρωσης κι αυτό φάνηκε από τη μαζική συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους της πόλης το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου. Η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θα ασκήσει πιέσεις με κάθε νόμιμο μέσο και σε θεσμικό επίπεδο, ώστε να ανατρέψει την εις βάρος της απόφαση και να εξαφανίσει την ποινή της αφαίρεσης έξι βαθμών. Και σε αυτό το μέτωπο φαίνεται πως έχει αρκετούς συμμάχους, οι οποίοι προαναγγέλλουν δραστικές κινήσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.