Δικαίωση αλλά και μάθημα!

Γιώργος Ζαΐρης10 Φεβρουαρίου 2021

Θυμάμαι τον εαυτό μου έξω από τα γραφεία της ΕΕΑ για την εκδίκαση της υπόθεσης. Αργότερα στα γραφεία της Super League για την εκδίκαση από το Μονομελές Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο της Super League. Ποτέ δεν κατάλαβα ακούγοντας όλους τους εμπλεκόμενους, ποιος ήταν ο λόγος που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν εκεί κατηγορούμενη.

 Προφανώς και το αντιλήφθηκα όταν όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια του Πρωταθλήματος γιατί όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι έκανε τον ΠΑΟΚ να χάσει τον δρόμο του αγωνιστικά. Μετά από έναν και πλέον χρόνο ήρθε η δικαίωση. Ηθική πάνω απ’ όλα. 

Σημαντικό, αλλά η δουλειά έγινε. Πρόσωπα και σύλλογος σπιλώθηκαν, «φελοί» βγήκαν να μας πείσουν πως η τροπολογία που κατέθεσε η Κυβέρνηση έσωσε τον ΠΑΟΚ και πάει λέγοντας. Αλλά θέλω να σταθώ κάπου αλλού. Ας σταματήσει ο ΠΑΟΚ και αποκρούει.

 Ας σκοράρει επιτέλους. Ναι να περάσει στην αντεπίθεση απέναντι στον Αυγενάκη, την Μαρούπα και πάει λέγοντας. Αλλά να πάει ως το τέλος και τα άλλα ανοικτά θέματα. Υπάρχει κυριαρχική επιρροή του Ολυμπιακού σε άλλες ομάδες; Με τον Σιαμπάνη τι γίνεται; Ναι ο Δικέφαλος έχει προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας. 

Αλλά ας κινηθεί πλέον δυναμικά. Εφόσον ενημερώνει πως έχει αποδείξεις και έγγραφα για κυριαρχική επιρροή των ερυθρόλευκων σε άλλες ομάδες ας περάσει στην αντεπίθεση. Ας τους κάνει άνω κάτω. Ας βγει μια φορά ΠΡΩΤΟΣ σε τέτοια θέματα και όχι σε ρόλο «κατηγορούμενου». Η δικαίωση δεν είναι μόνο η αθώωση. Είναι και η ΤΙΜΩΡΙΑ των άλλων. Αυτό περιμένω...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.