«Δικαίως φέρει το όνομά του το Δασυγένειο, παράγοντας προς μίμηση»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2020

Τον χαμό του ιστορικού του προέδρου Δήμου Δασυγένη πενθεί η οικογένεια του Άρη. Ο άλλοτε συνεργάτης του, Γιώργος Νάτσιος αλλά και ο Ανδρέας Αναγνώστου, ο οποίος ήταν εκ των ποδοσφαιριστών που μετακόμισαν στον Άρη επί προεδρίας Δασυγένη μίλησαν στο Metropolis 95.5 και εξήραν την προσφορά του τόσο στον Άρη όσο και στην κοινωνία γενικότερα.

«Όλοι οι Αρειανοί πενθούμε. Στα πρώτα μου βήματα στην ΠΑΕ είχα την τύχη να τον γνωρίσω όταν ήταν έφορος ποδοσφαίρου. Έζησα την οικονομική του άνοδο και τη βοήθειά του στον Άρη αλλά και αφότου έφυγε ήμουν 12 χρόνια κοντά του στο εργοστάσιο που διατηρούσε. Δικαίως φέρει το όνομά του το Δασυγένειο, το οποίο το χρυσοπλήρωσε. 

Όταν οι άλλοι δεν πλήρωσαν κάποιες δόσεις, η τράπεζα του πήρε ένα μεγάλο ποσό για να καλύψει το δάνειο που πήρε ως ΠΑΕ με εγγυητή τον ίδιο. Επίσης, μεγάλη ήταν και η κοινωνική του δράση βοηθώντας την καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου και τον πολύ φίλο του τον καθηγητή Παναγιώτη Σπύρου. 

Ήταν στους χρυσούς ευεργέτες της κλινικής. Βοήθησε πολλές φορές και την αστυνομία δωρίζοντας αυτοκίνητα και άλλα πολλά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η υγεία του κλονίστηκε πολύ με τον χαμό της συζύγου του και ήρθε και αυτό το τελευταίο και τον αποτέλειωσε», δήλωσε ο Γιώργος Νάτσιος.

«Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου. Χάσαμε έναν σπουδαίο παράγοντα. Ανήκε στην παλιά γενιά, σε αυτή που μάτωνε για να βοηθήσει οικονομικά τον Άρη. Αυτός με έφερε από τον Πιερικό. Το διάστημα που έμεινε ήταν ακέραιος ως χαρακτήρας και στη συμπεριφορά του απέναντι στους παίκτες ως πρόεδρος. Ήταν ένας πρόεδρος που βοήθησε αφάνταστα τον Άρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θα τον θυμόμαστε όλοι ως έναν παράγοντα προς μίμηση», σημείωσε από την πλευρά του ο Ανδρέας Αναγνώστου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.