«Δικαιωματικά έπρεπε να ξεκινήσουμε από τη Θεσσαλονίκη για έδρα της Εθνικής»

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης και ταμίας στην ΕΟΚ, Νίκος Ζεϊμπέκης, και μίλησε για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με τη Λευκορωσία που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, τα πράγματα που έχουν να κάνουν ως νέα διοίκηση της ΕΟΚ και τη συνεργασία με το επαγγελματικό μπάσκετ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ολες οι πόλεις θέλουν να είναι έδρα της Εθνικής, δικαιωματικά έπρεπε να ξεκινήσουμε από τη Θεσσαλονίκη. Ηταν μια εξαγγελία του προέδρου, ο Δήμαρχος είχε εκφράσει την επιθυμία για να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση».

Για τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ: «Εχουμε πάρα πολλά πράγματα να κάνουμε. Εχουμε μια πολύ καλή ομάδα, ο πρόεδρος ήθελε να συμφωνήσουν και όσοι δεν ήταν μαζί μας στις εκλογές και να συστρατεετούν μαζί μας. Εχουμε τον Δήμο τον Ντικούδη υπεύθυνο εθνικών ομάδων, προσπαθήσαμε να κουμπώσουμε όπου μπορούμε ο καθένας καλύτερα. Ο Σεπτέμβριο είναι δύσκολος για εμάς, θα ήταν καλύτερα να γίνουν την άνοιξη οι εκλογές. Ξεκινήσαμε μια βδομάδα διοίκηση και ζήτησαν οι ομάδες παράταση στις μεταγραφές, το δώσαμε. Το μπάσκετ είναι παραμελειμένο εδώ και 15 χρόνια και προσπαθούμε να λύσουμε αυτά που είναι άμεσα. Λίγη υπομονή και λίγο χρόνο θέλουμε και θα τα λύσουμε τα προβλήματα του μπάσκετ. Χρειαζόμαστε δικαιοσύνη και αξιοπιστία στη συνεργασία μας στο επαγγελματικό μπάσκετ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.