Διγκόζης: «Ο Άρης θα τερματίσει πολύ πιο ψηλά απ' ότι πέρσι»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2020

Ο Άγγελος Διγκόζης, ανέλυσε στο Metropolis 95.5 τον αγώνα του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα διεξαχθεί σήμερα (18.15) στους Ζωσιμάδες λόγω εργασιών στο Κλ. Βικελίδης. 

 «Όπως έχει γίνει με τον κορωνοϊό, μόνο ψυχολογικό θα ήταν για τους παίκτες αν έπαιζαν στην έδρα τους. Αν βάλουμε τους φιλάθλους του Άρη, που γεμίζουν το γήπεδο, θα ήταν διαφορετικό μόνο αν είχε κόσμο. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, είτε με κόσμο, είτε χωρίς ξέρουν τι να κάνουν. 

Ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα και φέτος, και πέρσι ήταν καλός. Έγιναν ποιοτικές μεταγραφές, δεν ξέρω κατά πόσο η φυγή Φετφατζίδη θα επηρεάσει. Πιστεύω, όμως, ότι θα τερματίσει ψηλά. Είναι σημαντικό που δουλεύει στον Άρη Έλληνας προπονητής, χωρίς να έχω κάτι προσωπικό με τον Μάντζιο. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τους ξένους» είπε αρχικά και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για τον Ματέο Γκαρσία:  

«Έχει δείξει αν είναι καλός και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Συμφωνώ ότι θα είναι καλύτερος από πέρσι ο Άρης και, ξαναλέω, θα τερματίσει πολύ πιο ψηλά απ' ότι την περασμένη χρονιά. Το λέω για τον τρόπο που αγωνίζεται και τον τρόπο που κερδίζει τα παιχνίδια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.