Ντιγκινί: «Μας κόστισε το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου»

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Ιανουαρίου 2020

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Νικολά Ντιγκινί αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του αλλά και στην απάντηση του Ολυμπιακό στο γκολ του Λίντσεϊ Ροζ.

«Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα. Βασικά δεν εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του Ολυμπιακού. Ένα κομμάτι του αγώνα είναι αυτό. Ένα δεύτερο είναι ότι το γκολ του Ροζ μας έβαλε στο παιχνίδι αλλά εκεί δεν εκμεταλλευτήκαμε το καλό μας μομέντουμ. Θεωρώ ότι το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου ήταν καθοριστικό για μας».

Ερωτηθείς για τις απουσίες της ομάδας του κι αν αυτές κόστισαν, απάντησε: «Προφανώς και ήταν πρόβλημα για μας οι απουσίες σημαντικών παικτών. Ωστόσο είμαστε ένα γκρουπ 28 παικτών και πρέπει να καλύπτεται το κενό ενός τραυματία ή τιμωρημένου. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια και κυρίως να είμαστε όλοι υγιείς για να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο ο εσωτερικός ανταγωνισμός».

«Να μας γίνει μάθημα»

Από την πλευρά του ο αμυντικός των κιτρίνων, Λίντσεϊ Ροζ είπε: "Μου αρέσει να επιτίθεμαι, αλλά η πρώτη μου δουλειά είναι να αμύνομαι. Όμως σήμερα χάσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Για το τι κόστισε περισσότερο στον Άρη:

"Ίσως αν σκοράραμε εμείς πρώτοι, δεν θα ήταν ίδιο το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες για 1-2 γκολ. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να συνεχίσουμε".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.