Διευθυντής 2ου ΓΕΛ Βέροιας: «Είμαστε συγκλονισμένοι, ήταν ήσυχο παιδί ο Άλκης»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο διευθυντής του 2ου Γενικού Λυκείου Βέροιας, Κωνσταντίνος Σταύρογλου.

Ο διευθυντής του σχολείου που φοίτησε ο αδικοχαμένος Άλκης Καμπανός μίλησε για τη δολοφονία του στη Θεσσαλονίκη

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Σταύρογλου δήλωσε:

Για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: «Είμαστε συγκλονισμένοι. Ο Άλκης ήρθε στη Β’ Λυκείου με μεταγραφή μπήκε πολύ γρήγορα στο πνεύμα, ήταν συνεργάσιμος, καλοπροαίρετος, με χαμόγελο και φιλομαθής. Ένα έξυπνο παιδί. Μεγάλη στεναχώρια, χάθηκε ένα τέτοιο παιδί με τέτοιο τρόπο, με τυφλή βία. Ο Άλκης ήταν ένα ήσυχο παιδί με πολλά ενδιαφέροντα πέρα από τα μαθήματα του, είχε εκλεγεί και πρόεδρος του 15μελους».

Πότε το έμαθε: «Η ενημέρωση έγινε το μεσημέρι όταν από κάποια παιδιά με τα οποία είχε επαφές μάθαμε ότι το παιδί που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη ήταν ο Άλκης. Εκείνες οι ώρες ήταν βασανιστικές και για μας και για τα παιδιά. Ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί».

Αν έχει μιλήσει με την οικογένεια του Άλκη: «Όχι δεν μιλήσαμε. Οι στιγμές είναι τέτοιες που δεν ξέρεις τι να πεις. Να μεγαλώνεις ένα παιδί και ήρθε ένα δολοφόνος και το καθάρισε εν ψυχρώ».

Τέλος είπε: «Το παιδί ήταν φίλαθλος αλλά συμμετείχε και ο ίδιος στις αθλητικές δραστηριότητες. Δεν δημιουργούσε προβλήματα ήταν ένα ήσυχο παιδί με όλες τις εφηβικές ανησυχίες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.