Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος: Πρώτος ο Αντώνης Παπαδημητρίου

Παναγιώτα Χαλκιά30 Απριλίου 2023

Πρώτος τερμάτισε στο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» ο Αντώνης Παπαδημητρίου με χρόνο 2.26.21. Ο αθλητής του Άρη ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την επίδοση και τη νίκη του ενώ μιλώντας στο metrosport.gr υποστήριξε ότι θα ξεκουραστεί και αν το σώμα του του το επιτρέψει θα πάρει μέρος στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου. 

«Η διαδρομή ήταν καλή. Είχα να τερματίσω σε αυτή τη διαδρομή 10 χρόνια και χάρηκα πολύ γιατί έκανα και ένα καλό προσωπικό χρόνο σε αυτή τη διαδρομή. Έτρεξα κατά πέντε λεπτά γρηγορότερα σε σύγκριση με τον αγώνα μου στο Μιλάνο πριν ένα μήνα. Είμαι ευχαριστημένος. Ένιωθα καλά σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, έπεσε ο ρυθμός μου κάπου στο 35 και λίγο περισσότερο στο 38 αλλά κατάφερα να τερματίσω πρώτος. 

Προσπάθησα να είμαι συγκεντρωμένος στη διαδρομή. Νιώθω καλά και η ψυχολογία μου είναι στα ύψη. Έκαμα πολλούς αγώνες φέτος και ήρθε η στιγμή να ξεκουραστώ. Ίσως τρέξω για τον σύλλογο μου, τον Άρη Θεσσαλονίκης, στα 5000 χλμ στο διασυλλογικό. Θα δω πως θα είναι το σώμα μου και θα αποφασίσω αν θα τρέξω στην κλασική διαδρομή στο Μαραθώνιο». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.