Διέλυσε την Ντόρτμουντ η Ρέιντζερς, ματσάρα στην Αγία Πετρούπολη

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2022

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιελάμβανε η πρεμιέρα των Play Off του Europa League, με τις Σερίφ Τιρασπόλ και Ρέιντζερς να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης.

Τεσσάρα και... ΣΟΚ για την Ντόρτμουντ

Με 2-4 ηττήθηκε η Μπορούσια Ντόρτμουντ από την Ρέιντζερς στη Βεστφαλία, με τους Σκωτσέζους να κάνουν ό,τι θέλουν στον αγώνα. Το σκορ άνοιξε ο Ταβερνιέρ, ενώ έκανε το 0-2 ο Μορέλος, για να έρθει το 0-3 από τον Λούντστραμ. Ο Μπέλιγχαμ μείωσε σε 1-3, ενώ ο Ζαγκαντού με αυτογκόλ έκανε το 1-4. Στο 82' ο Γκερέιρο διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Ματσάρα στην Αγία Πετρούπολη

Με 2-3 νίκησε τη Ζενίτ η Μπέτις, με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. Ροντρίγκες και Ζοσέ έκαναν το 0-2, για να ισοφαρίσουν οι Ρώσοι με γκολ των Τζιούμπα και Μάλκομ, ενώ ο Γκουαδράδο έκανε το τελικό 2-3.

Όλα ανοιχτά στο Μπαρτσελόνα-Νάπολι

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Μπάρτσα και Νάπολι στο Καμπ Νόου. Ο Ζιελίνσκι είχε ανοίξει το σκορ στο 30' ενώ για τους μπλαουγκράνα ισοφάρισε ο Τόρες στο 60'.

Προβάδισμα πρόκρισης για την Σερίφ

Καθαρή νίκη με 2-0 πήρε η Σερίφ Τιρασπόλ έναντι της Μπράγκα, χάρη σε γκολ των Τιλ (43') και Τραορέ (83'), παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.