Διέλυσε τη Γερμανία η Ισπανία, διπλό για Πορτογαλία, εύκολα οι Γάλλοι

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2020

Στη σέντρα βρέθηκαν και πάλι οι εθνικές ομάδες για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του Nations League. Εντυπωσιακή η Ισπανία που σκόρπισε στους έξι ανέμους τη Γερμανία. Βαριά ήττα από το Μαυροβούνιο για την Κύπρο. 

Ισπανία – Γερμανία 6-0

Καταιγιστική η Ισπανία διέλυσε με 6-0 τη Γερμανία. Το σκορ άνοιξε ο Μοράτα στο 17ο λεπτό, ακολούθησε ένα τέρμα του Τόρες ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τους Ισπανούς να έχουν προβάδισμα τριών τερμάτων αφού και Ρόδρι στο 38΄παραβίασε τη γερμανική εστία. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε ιδιαίτερα η εικόνα αφού η Ισπανία είχε το πάνω χέρι και συνέχιζε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Με δύο τέρματα του Τόρες (χατ τρικ) στο 55’ και στο 72΄και ένα του Ογιαρθάμπαλ στο 89ο λεπτό ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος επί των Γερμανών.

Κροατία – Πορτογαλία 2-3

Με το διπλό έφυγαν από την Κροατία η Πορτογαλία.  Οι Κροάτες πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ αφού στο 29ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Κοβάτσιτς. Ο Ντίας έφερε το ματς στα ίσα στο 52’ και με τέρμα του Φέλιξ οι Πορτογάλοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα με τη συμπλήρωση μιας ώρας. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κόβατσιτς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Οι Πορτογάλοι δεν είχαν πει ακόμη τη τελευταία τους λέξη και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ανέτρεψαν και πάλι το σκορ με τον Ντίας. 

Γαλλία – Σουηδία 4-2

Την αήττητη πορεία της συνέχισε η Γαλλία, η οποία επικράτησε με 3-1 της Σουηδίας. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Κλάεσον αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ίδια. Στο 16΄ο Ζιρού ισοφάρισε για τη Γαλλία και στο 36΄ο Παβάρ ανέτρεψε το σκορ. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Ζιρού χτύπησε και πάλι παραβιάζοντας την εστία των Σουηδών. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στο 88΄με τέρμα του Κουάισον και ο Κομάν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε το τελικό 4-2.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια

Μαυροβούνιο – Κύπρος 4-0

Λουβεμβούργο – Αζερμπαϊτζάν 0-0

Ανδόρα – Λετονία 0-5

Μάλτα – Νησιά Φερόε 1-1

Γιβραλτάρ – Λιχτενστάιν 1-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.