Διεκπεραιώνει την υποχρέωση ο ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης21 Ιανουαρίου 2020

Δοκιμασία επί ιταλικού εδάφους απόψε (21/1, 21:30) για τον ΠΑΟΚ που φιλοξενείται από την Μπρίντιζι σε παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Η ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Ντιζόν μπορεί να μην ήταν καταδικαστική, αφού ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει έστω και μαθηματικά ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο του επιτρέπει να δει όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά, αν όχι κυνικά, τα τελευταία τρία παιχνίδια του BCL.

Απέναντι στους Ιταλούς με τους οποίους μοιράζεται την τελευταία θέση του 4ου ομίλου -μαζί με τη Νεπτούνας- ο ΠΑΟΚ μπορεί θεωρητικά να έχει την τελευταία ευκαιρία του όμως στην πραγματικότητα διεκπεραιώνει μία ακόμη υποχρέωση. Το είπε όχι μία αλλά δύο φορές τις προηγούμενες μέρες ο Κώστας Χαραλαμπίδης που ξέρει πολύ καλά ότι η ευρωπαϊκή προοπτική και οι μαθηματικές πιθανότητες πρόκρισης δεν μπορούν να θεωρηθούν ισχυρό αντίβαρο προς την προσπάθεια στο Πρωτάθλημα. Γι' αυτό και το αποψινό παιχνίδι θα προσεγγιστεί με διάθεση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο rotation και ως ευκαιρία για να δουλέψει ο ΠΑΟΚ τις αδυναμίες του σε συνθήκες αγώνες αλλά χωρίς την πίεση του αποτελέσματος. Η Μπρίντιζι έχασε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της από την Ντιζόν αλλά νίκησε στα τέσσερα προηγούμενα, κάτι που δείχνει ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι εύκολη.

Ο Δικέφαλος ταξίδεψε χθες για το Μπρίντιζι της Ιταλίας μετά από μία προπόνηση στο “Παλατάκι”, χωρίς βέβαια τον Σταύρο Σχίζα και με τους 12 παίκτες που αγωνίστηκαν το Σάββατο κόντρα στον Ιωνικό. Σε αυτούς δηλαδή βρίσκεται πέραν των Καραμανώλη και Χατζηνικόλα, ο 18χρονος Κώστας Ιατρίδης που άφησε καλές εντυπώσεις στο ματς του Πρωταθλήματος και μένοντας αρκετή ώρα στο παρκέ (10:06). Προτιμήθηκε να ταξιδέψει αυτός στην Ιταλία και λογικά να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής, παρά ο Θόδωρος Καρράς που δεν έχει παρουσιάσει την προσδοκώμενη εξέλιξη σε αυτήν την τριετία που ανήκει στον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά έπαψαν πια να περιμένουν βοήθεια από αυτόν στην ομάδα.

Αλλαγή ώρας στον αγώνα με τον Κολοσσό

Στο μεταξύ, ο ΕΣΑΚΕ άλλαξε την ώρα έναρξης του αγώνα με τον Κολοσσό για τη 18η αγωνιστική της Basket League.

Oπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το τζάμπολ θα γίνει την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 17:00 αντί για τις 16:45 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: 

«Η συνάντηση ΠΑΟΚ – Κολοσσός H Hotels της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:00, αντί για τις 16:45 που είχε αρχικά οριστεί, στο PAOK Sports Arena, και θα μεταδοθεί live από την ΕΡΤ Sports».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.