Διέγραψε οτιδήποτε είχε σχέση με το Σαλέ η Ξάνθη

Metrosport Team20 Ιουλίου 2020

Η συνέντευξη Τύπου του Χρήστου Πανόπουλου το μεσημέρι της Τρίτης (21/7) δεν θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα στο ξενοδοχείο Σαλέ, αλλά σε χώρο του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης

Αλλη μια κίνηση-ένδειξη ότι πλέον η ΠΑΕ Ξάνθη δεν έχει καμία σχέση με το Σαλέ, που επί χρόνια αποτελούσε την έδρα των γραφείων αλλά και των ακαδημιών της ομάδας. Οπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS μέσα στην περίοδο της καραντίνας η ΠΑΕ Ξάνθη προχώρησε σε διαγραφή οποιασδήποτε αναφοράς υπήρχε στην ιστοσελίδα της για το Σαλέ και τα γήπεδά του, τα οποία επί τόσα χρόνια χρησιμοποιούσαν οι ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας. 

Τότε είχε επίσης αποκαλυφθεί ότι μπορεί η ΠΑΕ Ξάνθη να προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, αλλά όπως είχε αναδείξει το ThrakiSportS το Σαλέ από την πλευρά του στην δική του ιστοσελίδα εξακολουθούσε να μιλά για προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθη. Πλέον όμως και αυτό έχει αλλάξει από την ιστοσελίδα του. Μάλιστα σε μια κίνηση συμβολισμού έχει αλλάξει και η πινακίδα του Σαλέ. Προφανώς με εντολή Καλπαζίδη, του νέου ιδιοκτήτη δηλαδή, έχουν αφαιρεθεί όλα τα στοιχεία που θύμιζαν την ΠΑΕ Ξάνθη και πλέον στην είσοδο, εκεί που παλιά υπήρχε το Skoda Ξάνθη και αργότερα το Xanthi FC, πλέον υπάρχει απλά η ονομασία Le Chalet ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά πουθενά στην ΠΑΕ Ξάνθη.  

Πηγή: thrakisports.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.