Ορισμός Σιδηρόπουλου: Δίχως ντροπή και λογική

Γιώργος Στράντζαλης20 Φεβρουαρίου 2021

Πριν καλά-καλά καθίσει η σκόνη που σηκώθηκε από τις τελευταίες διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος του Αρη, στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, οι οποίες όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και προκάλεσαν την οργή της ΠΑΕ, η ΚΕΔ… ξαναχτύπησε.

Αυτή τη φορά με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της αγωνιστικής, μεταξύ του 1ου στη βαθμολογία Ολυμπιακούκαι του 2ου Αρη, την Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Δίχως ίχνος ντροπής και λογικής, μα πάνω απ’ όλα σεβασμού στην προσπάθεια των Κιτρινόμαυρων, η Επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ όρισε ξένο διαιτητή στην αναμέτρηση του Ατρόμητου (8ος) με την τελευταία στη βαθμολογία Λάρισα και αντίστοιχα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Και όχι στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που προπορεύονται στη βαθμολογία, το οποίο θα διευθύνει ο διεθνής Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Πολυχρόνης Κωσταρας (Αιτωλοακαρνανίας) και ο Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου). 

Στο VAR θα είναι ο Αλεχάντρο Ερνάντεθ από την Ισπανία (ο οποίος είναι και στο VAR του ΑΕΚ-Αστέρας) και στο πλευρό του η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), η οποία είχε να βρεθεί σε αγώνα του Αρη εννέα χρόνια (!) και μέσα σε δύο εβδομάδες η ΚΕΔ την ορίζει για δεύτερη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι των Κιτρινόμαυρων. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας) και παρατηρητής ο Θανάσης Νικολακόπουλος (Αθηνών). Από πλευράς Αρη πάντως είναι απορίας άξιο γιατί δεν υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση για τις επιλογές του κ. Κλάτενμπεργκ, στον οποίο απευθύνθηκε πριν από λίγες ημέρες η ΠΑΕ και αναρωτήθηκε… “μέχρι πότε θα στέλνετε… εργαλεία στα παιχνίδια της ομάδας μας”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.