«Διαζύγιο» από τους ραδιοφωνικούς της συζύγους παίρνει η Ελένη Βουλγαράκη, που ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (27/1) ότι θα σταματήσει από την εκπομπή «Τα Κουνάβια» που παρουσιάζει τα τελευταία έξι χρόνια μαζί με τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Δημήτρη Μπουμπουλίνη στον music 89,2.
Εδώ και λίγους μήνες, η ραδιοφωνική παραγωγός μοίραζε την ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Πορτογαλίας, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο σύντροφός της, Φώτης Ιωαννίδης, ταξιδεύοντας συχνά στη χώρα της Ιβηρικής, κάτι που είπε ότι την κούρασε.
«Δεν πήγαινε άλλο... Δεν μπορώ να είμαι μια εδώ και μια εκεί», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία αφήνει την επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή έπειτα από έξι χρόνια. Μάλιστα, τη θέση της θα πάρει η Μαρία Ένεζλη, η οποία έπιανε το «μικρόφωνο» της Ελένης Βουλγαράκη και τις μέρες που απουσίαζε. Άλλωστε, η ραδιοφωνική παραγωγός είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό στην κάμερα του Star, ότι στόχος της είναι να βρίσκεται όσο πιο κοντά στον σύντροφό της γίνεται.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube