Διασυρμός της Τότεναμ από την Νιουκάστλ!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου13 Απριλίου 2024

Σπουδαία νίκη με 4-0 πέτυχε η Νιουκάστλ επί της Τότεναμ για την 33η αγωνιστική της Premier League. Με αυτή την επιτυχία οι «καρακάξες» παρέμειναν στην 6η θέση, στερώντας από τους Λονδρέζους την ευκαιρία να αποσπαστούν από την Άστον Βίλα στη μάχη για την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Το σκορ άνοιξε ο Ισάκ στο 30' και από εκεί και πέρα η Τότεναμ, κυριολεκτικά, κατέρρευσε. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκόρντον σημείωσε το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 51' ο Ισάκ, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έγραψε το 3-0 και ο Σχαρ στο 87' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Νιουκάστλ παρέμεινε αήττητη για 4η σερί αγωνιστική, με απολογισμό αυτό το διάστημα τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νιουκάστλ: Ντουμπράβκα, Κραφτ, Σερ 99 (90' Ντάμετ), Μπερν, Μέρφι (78' Λιβραμέντο), Λόνγκσταφ, Γκιμαράες (90' Γουάιτ), Άντερσον (89' Ρίτσι), Μπαρνς (89' Χολ), Ίσακ, Γκόρντον 

Τότεναμ: Βικάριο, Πόρο (49' Έμερσον), Ρομέρο, Φαν ντε Φεν, Ουντότζι, Μπισούμα (57' Χέιμπιεργκ), Μπεντανκούρ (57' Σαρ), Τζόνσον, Μάντισον (81' Λο Σέλσο), Βέρνερ, Σον (58' Κουλουσέβσκι)


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.