Εφέσεων: Γιατί διασύρθηκε η νομική γραμμή του Ολυμπιακού!

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2020

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ κατά της καταγγελίας του Ολυμπιακού για τη φερόμενη πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη.

Στην ουσία υπήρξε ένας διασυρμός της νομικής ομάδας του Ολυμπιακού, που σπατάλησε περισσότερο από 80% του χρόνου της να υπερασπιστεί και πάλι την ΕΕΑ. Ουσιαστικά η νομική ομάδα του Ολυμπιακού υπέδειξε στην Επιτροπή ότι δικαιούται μόνο να επιβάλει την ποινή για το αδίκημα που διαπίστωσε η Μαρούπα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο CAS με την ίδια επιχειρηματολογία, όπου η απόφαση δικαίωσε τον ΠΑΟΚ. Προφανώς ο μόνος δυνατός ισχυρισμός τους είναι το πόρισμα της ΕΕΑ, που το υπερασπίζονται άκομψα μέχρι τελικής πτώσεως..

Όταν, δε, πήγαν να αναφέρουν κάποια πράγματα επί της ουσίας για τη σύνδεση Καλπαζίδη-Ξάνθης και ΠΑΟΚ, ήταν τόσο νομικά ανίσχυρα, που όταν τους επισημάνθηκε αυτό, δήλωσαν ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει πως είναι αθώος και όχι εκείνοι να στηρίξουν την καταγγελία τους, αφού το έχει ήδη κάνει η ΕΕΑ.

Μάλιστα, σχεδόν απέφυγαν να αναφέρουν ως ένδειξη επιρροής τις μεταγραφές και τους δανεισμούς, αντιλαμβανόμενοι προφανώς ότι βάζουν αυτογκόλ.

Ισχυρή ήταν και η παρουσία των νομικών της Ξάνθης που κατέθεσαν πως η ίδια επιτροπή που υπέδειξε πολυιδιοκτησία, ενέκρινε αγοραπωλησία από τους Πανόπουλο-Συγγελίδη στον Μπιλ Πάπας. Έτσι στην ουσία αναίρεσε τον ίδιο της τον εαυτό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.