Διαστημική η Μπάγερν διέλυσε την «Μπάρτσα» με 8-2!

Metrosport Team14 Αυγούστου 2020

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα η Μπάγερν Μονάχου, επιβεβαιώνοντας στον απόλυτο βαθμό τον τίτλο του φαβορί και περνώντας στα ημιτελικά του Champions League.  

Οι Βαυαροί έκαναν επίδειξη δύναμης κερδίζοντας με το απίστευτο 8-2. Μόλις στο 31' προηγούνταν, ήδη, με 4-1. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Μίλερ στο 4', ενώ στο 7' η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε προσωρινά με αυτογκόλ του Αλάμπα.  

Ακολούθησε στο 21' το 1-2 από τον Πέρισιτς, έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκνάμπρι να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και στο 31' ο Μίλερ ξαναπήρε το «όπλο» του σημειώνοντας το 1-4 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.  

Στο αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η Μπάρτσα προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε σε 2-4 με τον Σουάρες στο 57'. Αυτό ήταν. Η βαυαρική μηχανή από εκεί και πέρα ξαναπήρε μπρος και φιλοδώρησε τους Καταλανούς με άλλα τέσσερα γκολ.

Ο Κίμιχ στο 63', ο Λεβαντόφσκι στο 82' και ο Κουτίνιο στο 85' και στο 89' διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα που μένει στην ιστορία. Η Μπάρτσα είχε να δεχθεί επτά τέρματα από παιχνίδι με την Βαλένθια το 1949!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.