Διασταυρώσαν τα ξίφη τους στο Twitter Αυλωνίτου και Κυρίτσης για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ - «Στον Τσίπρα δεν έλεγε τέτοιες μαγκιές»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

Ανάβουν τα αίματα στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εξελίξεις με τις διαγραφές σημαντικών μελών της προοδευτικής συμμαχίας.

Τα βέλη τους ο ένας στον άλλο πετούν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις διαγραφές των Σκουρλέτη, Βίτσα και Φίλη με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Οι αντιδράσεις μέσα στην παράταξη είναι έντονες όπως και η αντιπαραθέσεις. Η Ελένη Αυλωνίτου με μια ανάρτηση στο Twitter χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη «τσίρκο medrano», αναλυτικά ό,τι έγραψε στην συγκεκριμένη ανάρτηση: «Μιλάνε για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όχι κύριοι, για ανακαίνιση πρόκειται. Το κόμμα από τσίρκο Medrano, μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό στη κοινωνία και δημοκρατικό, που σέβεται τις αποφάσεις των μελών του!».

Με τον Γιώργο Κυρίτση να της απαντά άμεσα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήταν τσίρκο Μεντράνο μας λέει εδώ η κ. Αυλωνίτου. Στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές βέβαια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.