Διάσημοι υποκλίνονται στο 6χρονο αγόρι που έσωσε την αδερφή του

Metrosport Team20 Ιουλίου 2020

Διάσημοι ηθοποιοί επαίνεσαν το εξάχρονο αγόρι που έσωσε την αδερφή του από επίθεση σκυλιών. Μια ιστορία για έναν ηρωικό 6χρονο από το Ουαϊόμινγκ έγινε viral, προσελκύοντας την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων. 

Το αγόρι, ο Μπρίτζερ, έσωσε την μικρότερη αδερφή του από μια φρικτή επίθεση σε σκύλους, σύμφωνα με την Νίκι Γουόκερ, η οποία λέει ότι είναι θεία του και μοιράστηκε την ιστορία στο Instagram. Η Walker είπε ότι μοιράστηκε την ιστορία έτσι ώστε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερη έκθεση.  «Γνωρίζουμε ότι ο μικρός μας ήρωας θα λατρέψει μερικά λόγια ενθάρρυνσης από τους αγαπημένους του ήρωες», έγραψε ο Γουόκερ σε δημοσίευση τη Δευτέρα. 

«Στις 9 Ιουλίου, ο έξιχρονος ανιψιός μου, Μπρίτζερ, έσωσε τη ζωή της μικρής αδερφής του, στέκεται ανάμεσα σε αυτήν και έναν σκύλο . Αφού έπεσε αρκετές φορές στο πρόσωπο και το κεφάλι, άρπαξε το χέρι της αδερφής του και έτρεξε μαζί της για να την κρατήσει ασφαλή. Αργότερα είπε  Αν κάποιος έπρεπε να πεθάνει, νόμιζα ότι θα έπρεπε να είμαι εγώ. Αφού έλαβε 90 βελονιά από έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, αναπαύεται επιτέλους στο σπίτι. Αγαπάμε το γενναίο αγόρι μας και θέλουμε να γνωρίζουν όλοι οι άλλοι υπερήρωες για αυτόν τον τελευταίο ήρωα που εντάχθηκε στις τάξεις τους».  

Η ιστορία έγινε γνωστή στους ήρωες των μικρών παιδιών η οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια στον μικρό. Μερικοί εκ των οποίων είναι: Tom Holland (Spider-Man), Chris Hemsworth (Thor), Robert Downey Jr. (Iron Man), Mark Ruffalo (The Hulk), Chris Pratt (Star-Lord), Tom Hiddleston ( Loki), Chadwick Boseman (Black Panther), Vin Diesel (Groot) και Chris Evans (Captain America).  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.