Διάψευση Μανδαλιανού στις φήμες δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών άνωθεν του περιφεριεακού Ευόσμου

Γιώργος Καραγιάννης21 Φεβρουαρίου 2021

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το Σάββατο η πληροφόρία - φήμη πως επρόκειτο, άμεσα μάλιστα, να δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενείας προσφύγων άνωθεν του Περιφερειακού Ευόσμου. Μάλιστα γι' αυτό το λόγο ετοιμάζονταν συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο αυτούς.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός ενημερώθηκε για το θέμα και τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στα social media διαψεύδοντας πως υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου με αφορμή τις φήμες που διαρρέονται από συγκεκριμένα κέντρα και αφορούν στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών εντός των ορίων του Δήμου, ξεκαθαρίζει ότι είναι πέρα για πέρα αναληθείς.

Ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ή της Αστυνομίας με το Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Είναι δε προφανές ότι η κυβέρνηση δεν θα τηρούσε κρυφή ατζέντα για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος προτίθεται να τοποθετηθεί αναλυτικά για το θέμα αύριο, στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου για το lockdown.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.