Η απάντηση του Νεϊμάρ για το πάρτι με τα 500 άτομα

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2020

Σάλο είχε προκαλέσει τις προηγούμενες η είδηση σχετικά με το περίφημο πάρτι που σκεφτόταν να διοργανώσει ο Νεϊμάρ στην βίλα του, με την παρουσία 500 ατόμων. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, κάτι τέτοιο δεν ισχύει ειδικά εν μέσω της πανδημίας, παρόλα αυτά, υπήρχαν υποψίες για το ταξίδι των καλεσμένων και τις κινήσεις του «Νέϊ» ώστε να μην αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με την «Globo», ο διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα γιόρταζε τα φετινά Χριστούγεννα στην υπεροπολυτελή βίλα του στην «Mangaratiba» με 500 καλεσμένους και διάρκεια πέντε ολόκληρων ημερών. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει φροντίσει να υπάρχει ηχομόνωση στους τοίχους προκειμένου να μην μπορούν ν' ακούσουν οι γείτονες ό,τι συνέβαινε στο πάρτι.

Επιπρόσθετα, ο Νεϊμάρ έχει ενημερώσει τους καλεσμένους του να μην χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους και να μην αναρτήσουν οτιδήποτε στα social media. Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή, διέψευσαν στην βραζιλιάνικη έκδοση του CNN το δημοσίευμα για το πάρτι, ενώ οι τοπικές Αρχές της «Mangaratiba» ανέφεραν ότι δεν έχει γίνει κάποια επίσημη αναφορά για την εκδήλωση με παρουσία 500 ατόμων, όμως, φαίνεται ότι υπάρχουν υποψίες πως τελικά το event έγινε κανονικά.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.