Διαπράττουμε ένα ολέθριο λάθος!

Αλέξανδρος Τσίγγος14 Ιουνίου 2021

Στις συνεντεύξεις τους τις τελευταίες ημέρες ο dr. Malone, που είναι ο εφευρέτης της τεχνολογίας του mRNA το 1989, όπως και του ανοσιολόγου και ερευνητή εμβολίων, του οποίου η ομάδα χρηματοδοτήθηκε πέρσι για την κατασκευή εμβολίου ενάντια στον covid 19, δηλαδή ανθρώπων που κάθε άλλο θα τους έλεγε κανείς, αρνητές η αντιεμβολιαστές, έχουμε τις εξής σοβαρές επισημάνσεις για το θέμα των εμβολίων..

Όλα ξεκίνησαν από το ότι η ομάδα του Brydle, ζήτησε να έχει στα χέρια του την φαρμακοκινητική μελέτη της Pfizer στο πλαίσιο των εργασιών της ομάδας του.

Η μελέτη της Pfizer, δείχνει ότι σε διάστημα 48 ωρών, η ακίδα του εμβολίου δε μένει στην περιοχή του μυ στο μπράτσο αλλά διαπερνώντας το φλοιό των αρτηριών ταξιδεύει τελικά σε όλο το σώμα και πηγαίνει και εγκαθίσταται σε διάφορα όργανα του ανθρώπου.

Εντυπωσιακό ότι για να διαπιστώσει που διοχετεύεται το έγκχυμα του εμβολίου χρησιμοποίησε την Λουσιφεράση, όπως μπορεί να διαπιστώσει όποιος διαβάσει την μελέτη της.

Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι κάνοντας το εμβόλιο, η ακίδα μένει στην περιοχή και αρχίζει και παράγει την παθογόνα πρωτεΐνη της για να παραχθούν τα αντισώματα.

Δεν είναι έτσι.

Συγκεντρώνεται λοιπόν στις γυναίκες κύρια στις ωοθήκες τους, στους άνδρες στα ανδρογόνα γάγγλια, δηλαδή εκει που παράγεται η τεστοστερόνη και ένα άλλο μέρος συγκέντρωσης στον μυελό τον οστό, πέρα της σπλήνας και του ήπατος. Δηλαδή όχι μόνο στο αναπαραγωγικό μας σύστημα αλλά και σε αυτό που στους άνδρες, τους κάνει άνδρες σε απλά Ελληνικά.


Η ελεύθερη κυκλοφορία της ακίδας στο αίμα μέσα και η κατάληξη στον μυαλό των οστών που είναι ο μηχανισμός παραγωγής αίματος στον άνθρωπο, θεωρούν ότι εξηγεί την εμφάνιση της θρομβοπενίας, δεύτερο με την ανάγκη να παρακολουθούν οι εμβολιασμένοι από τους επόμενους 6 μήνες μέχρι 10 χρόνια, την πορεία των λεμφαδένων τους και την πορεία του μυαλού των οστών για την πιθανότητα είτε αυτοάνοσων ασθενειών είτε καρκίνου του μυαλού των οστών η των λεμφαδένων και αποκάλυψαν ότι όλο περισσότερο μέσα στις μελέτες που δε κυκλοφορούν δημόσια εμφανίζεται ένα περίεργο φαινόμενο.



Το ξύπνημα ιών που βρίσκονται σε αδράνεια. Όπου έχει περάσει η περίοδος της δράσης τους και ακίνδυνα ζούν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Είναι πολύ βασικό ότι όλες οι εταιρείες με εμβόλια mRNA δε περίμεναν την διάχυση του εμβολίου στο σύνολο των οργάνων του ανθρώπου. Περίμεναν ότι θα περιοριστεί στον μυ που γίνεται ο εμβολιασμός, όπως γίνεται με συνήθη εμβόλια.

Το πρόβλημα είναι ότι έχει διαπιστωθεί ότι η ακίδα φέρει την τοξικότητα του ιού, είναι τοξίνη και όχι το υπόλοιπο του μέρος, και ότι ο ιός Covid-19 είναι αγγειακή νόσος και όχι αναπνευστική, όπως λανθασμένα θεωρήθηκε στην αρχή. Όλες αυτές οι πρόσφατες αποκαλύψεις και διαπιστώσεις, χτυπάει καμπανάκια σε πάρα πολλούς επιστήμονες, αγωνιώντας ότι η ελεύθερη κυκλοφορία στο αίμα και η αγκίστρωση της στα ανθρώπινα όργανα για το τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Για τους παραπάνω γιατρούς είναι δεδομένο ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί έχουν προκαλέσει όλες αυτές τις μεταλλάξεις λέγοντας ότι οι εμβολιασμοί γίνονται προληπτικά και πριν από την έλευση ενός ιού και όχι στην περίοδο της έξαρσης του.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.