Διαμελισμός Άγγλου από ελικόπτερο στα Σπατά - Η selfie που του κόστισε την ζωή

Metrosport Team26 Ιουλίου 2022

Τραγικό θάνατο βρήκε 22χονος Άγγλος τουρίστας, που διαμελίστηκε από τον έλικα ελικοπτέρου στα Σπάτα, όταν βρέθηκε στο πίσω μέρος του... και όλα αυτά για μια selfie!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής Daily Mail, ο  22χρονος Τζακ Φέντον φέρεται να χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο, για να βγάλει φωτογραφία, όταν χτυπήθηκε από τον έλικα του ελικοπτέρου, σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

Στην εφημερίδα αναφέρεται πως , o φοιτητής του Oxford Brookes, ο οποίος πήγαινε στο οικοτροφείο Sutton Valence στο Μέιντστοουν του Κεντ, αποκεφαλίστηκε όταν περπάτησε πίσω από το ελικόπτερο Bell 407 ενώ οι κινητήρες του ήταν ακόμη ενεργοποιημένοι στις 6.20 μ.μ. χθες.

«Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα περίχωρα της Αθήνας, αλλά το θύμα πιστεύεται ότι σκοτώθηκε ακαριαία από το στροφείο υψηλής ταχύτητας», γράφει η Daily Mail.

Τέλος, οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος, αλλά ο πιλότος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια αν είπε στους επιβάτες να βγουν από το ελικόπτερο πριν σταματήσουν ο κινητήρας και οι έλικες, προσθέτει η βρετανική εφημερίδα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.