Διαμαρτυρία της ΑΕ Ευόσμου

Metrosport Team29 Μαΐου 2020

Μετά την απόρριψη και της έφεσης από την ΕΠΟ η ΑΕ Ευόσμου με ανακοίνωση της μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Είμαστε από τις ομάδες που δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε συστηματικά με τα δρώμενα της ​ΕΠΣΜ​, σεβόμενοι τον θεσμικό ρόλο της ΕΠΣΜ ως διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και της Διαιτησίας ως​̈ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ̈​ των εκάστοτε αναμετρήσεων, και ασφαλώς αναγνωρίζουμε ως ένα βαθμό την συμβολή και των δύο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μακεδονίας. Μπορούμε να κατανοήσουμε μέχρι τώρα τυχόν λάθη από πλευράς ​ΕΠΣΜ​ ​( ουδείς αλάνθαστος)​ , και φυσικά και λάθη Διαιτητών, και αυτό γιατί είμαστε υπέρμαχοι της φράσης ……​και αυτοί άνθρωποι είναι και σφάλματα κάνουν.

Παράλληλα όμως είχαμε την άποψη οτι εαν διαμαρτυρόμαστε σε κάθε αδικία που έχουμε μπροστά μας, δεν συμβάλουμε στην βελτίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Ετσι σκεπτόμαστε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με την ​ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ​.

Ολοι εμείς που ξοδεύουμε χρόνο από την προσωπική μας ζωή​ (είναι​ ​επιλογή μας)​, και χρήματα απο την τσέπη μας καθημερινά για να υπηρετήσουμε αυτό που ονομάζεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .
Και έρχεστε όλοι εσείς οι οποίοι λέτε ,από την πλευρά σας , οτι και εσείς υπηρετείτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο , να εφαρμόσετε άγραφους νόμους και κανονισμούς , βγάζοντας αποφάσεις οι οποίες να είστε σίγουροι ότι θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα στην λειτουργία της ​ΕΠΣΜ​.

Σήμερα με την απόφαση που βγάλατε δικάσατε ολο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και οχι μόνο την ​ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ​ , βάζοντας απέναντι όλους αυτούς οι οποίοι ασχολούνται με αυτό .
Δώσατε ολο αυτό τον καιρό το δικαίωμα​ σε προπονητές και παράγοντες​ ​να ̈ παπαγαλίζουν ̈. καθημερινά , αναλαμβάνοντας τον ρόλο εν ενεργεία Δικαστών και να βγάζουν αποφάσεις στα μέτρα τους και στα μέτρα σας , νομίζοντας έτσι οτι δεν θα διασυρθεί ολο το σώμα της ​ΕΠΣΜ​ , για το τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το πρόβλημα της ένστασης της ομάδας μας .

Ετσι διασφαλίσατε και νομίσατε οτι όλοι αυτοί από αύριο θα είναι μαζί σας . Οχι κύριε πρόεδρε και κύριοι της ​ΕΠΣΜ​ , και αυτό γιατί ουδέποτε ήτανε μαζί σας .
Μόνο που αυτοί θα έχουν στην παρέα τους και όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .

Εχετε καταλαβει οτι με τέτοιες αποφάσεις η έξοδό σας από την έδρα του προέδρου είναι όσο ποτέ άλλοτε επιβεβλημένη .

Οι αποφάσεις τις οποίες έχετε πάρει για μαζικές ανόδους γνωρίζουμε ότι έγιναν με γνώμονα την εξασφάλιση της προεδρίας και των μελών της στις επόμενες εκλογές .
Επαινήσατε την στάση την οποία τηρήσαμε καθόλη την διάρκεια της εκδίκασης της ένστασης και της έφεσης .

Και αυτό είμαστε σιγουροι πως το έχετε εκλάβει σαν αδυναμία .
Οχι κύριοι της ​ΕΠΣΜ​ .
Θα πρέπει να γνωρίζεται πως ήτανε μια στάση σοβαρής Διοίκησης με οργάνωση και προγραμματισμό , που σε καμία περίπτωση δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μας για να τακτοποιήσουμε τυχόν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες απέναντι σε εσάς .
Και γνώση των πραγμάτων έχουμε αλλά πολύ περισσότερο και λόγο.

Ζητήσαμε να αποφασίσετε για τα αυτονόητα και την εφαρμογή των κανονισμών και τίποτα περισσότερο .
Η ανικανότητα ομως που σας διακρίνει για άλλη μια φορά σάς οδήγησε στο να μην πάρετε θέση . Εκτός και αν δεν γνωρίζετε τους κανονισμούς .
Δεν καταλάβατε και ούτε πρόκειται να καταλάβετε ποτέ , ότι γράψατε στα ​̈ παλιά σας τα παπουτσια ̈ ​τον Διαιτητή του αγώνα, και μάλιστα εστάλη φωτο πριν την έναρξη του αγώνα , και αναφέρθηκε και στο φύλο αγώνος στην λήξη . Σας θυμίζω οτι και το 2016 η απόφαση την οποία πήρατε για την ομάδα μας ήταν πέρα για πέρα άδικη .
Και τότε έλειπε από τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας ​η ̈ συγκεντρωτική κατάσταση υγείας ̈​ και όμως η ομάδα μας τιμωρήθηκε με κατοχύρωση του παιχνιδιού υπέρ του Ανατολικού , και -2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα .
Τότε όμως κύριοι της ​ΕΠΣΜ​ υπήρχε αντίγραφο της συγκεντρωτικης κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών στα γραφεία σας​ ( και είχατε ενημερωθεί τηλεφωνικώς )​ , και όμως το αγνοήσατε συστηματικά  και αποφασίσατε .

Εμείς θα είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι θα παραποιήσουμε τις κάρτες υγείας , για την αγωνιστική περίοδο 2020 / 2021, χωρίς να επισκεφθούμε γιατρό για την έκδοση νέας , η οποία απαιτεί και έξοδα .

Με μόνη διαφορά όμως ότι θα σας ζητήσουμε επι τόπου επίσημο έγγραφο της ΕΠΣΜ​ , το οποιο να πιστοποιεί οτι οι κάρτες είναι καθόλα νόμιμες και σε ισχύ για την νέα αγωνιστική περίοδο .
Αυτο παροτρύνουμε να κάνουν και όλα τα υπόλοιπα σωματεία .

Σας δίνουμε όλους εσάς μια συμβουλή.
Κάτω τα χέρια από την ομάδα μας .
Δηλώνουμε προς κάθε πλευρά οτι ως Διοίκηση θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας απο ολους εσας που δεν σέβονται την ιστορία μας , αλλά κυρίως δεν σέβονται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας .
Δεν σας κρύβουμε οτι το ​Δ/Σ​ της ​ΑΕ ΕΥΟΣΜΟ​Υ κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφασίσαμε να συνεχίσουμε ,τιμώντας την ιστορία της ομάδας μας , τους εαυτούς μας και αυτούς που μας πιστεύουν .
Αλήθεια δεν γνωρίζουμε αν όλοι εσείς χαίρεστε ή λυπάστε για αυτή μας την απόφαση .

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ….

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.