Διαμαντόπουλος: «Ο Ματέο Γκαρσία δεν έχει καθαρό μυαλό»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν των Χανίων, αναφέρθηκε στην εκκίνηση της Superleague 2 έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ στάθηκε και στο πρόβλημα στη θέση «9» που εντοπίζεται στη φετινή χρονιά του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 ο έμπειρος επιθετικός:

Για το πρωτάθλημα της Superleague 2, σημείωσε: «Το πρώτο παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω των όσων έχουν συμβεί με την Δόξα Δράμας και θα κάνουμε πρεμιέρα απέναντι στον Λεβαδειακό. Η Ξάνθη είναι λογικό να έχει τον πρώτο λόγο γιατί έχει ένα αρκετά μεγάλο μπάτζετ που αγγίζει επίπεδα SuperLeague 1, ενώ ο Λεβαδειακός έχει τους παράγοντες που ξέρουν αυτές τις κατηγορίες. Εγώ επειδή ξέρω την κατηγορία, χρειάζεται ένα μείγμα έμπειρων ποδοσφαιριστών, γυμνασμένων και με δίψα σε συνδυασμό με νέους ποδοσφαιριστές. Ο Παύλος Μυροφορίδης είναι σαν το λιοντάρι μέσα στο κλουβί και θέλουμε να μας βοηθήσει στην άνοδο».

Αναφορικά με την εικόνα του Άρη στην επιθετική γραμμή: «Θεωρώ ότι η ομάδα του Άρη είναι φτιαγμένη για να παίρνει λύσεις από τα εξτρέμ, όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια. Ούτε ο Γιουνές είχε βάλει τα πολλά γκολ, αλλά ούτε ο Ιντέγε, αλλά στηρίχθηκε στα άκρα και τότε. Με το βιογραφικό που είχα δει για τον Λόπεθ, περίμενα ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στον Άρη ενώ π Μάνος περίμενα ότι θα ξεμπουκώσει αλλά του έχει επιφορτιστεί το βάρος ότι τα περιμένουν όλα από αυτόν. Κάνει ωραίες κινήσεις μέσα στο γήπεδο αλλά φαίνεται ότι υπάρχει ένα επιθετικό πρόβλημα σίγουρα. Ο Ματέο δεν είναι ο παίκτης που υπήρχε παλιά σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Μπερτόγλιο».

Για τις χειμερινές μεταγραφές και τον Ματέο Γκαρσία, σημείωσε: «Το καλοκαίρι χτίζονται οι ομάδες και τον Ιανουάριο μπαίνουν οι επιπλέον πινελιές καθώς τον πολύ καλό παίκτη δεν θα τον αφήσουν οι ομάδες να φύγουν, κάτι άλλο θα πρέπει να γίνεται για να πετύχει ένας παίκτης. Στην περίπτωση του Ματέο βλέπω ότι έχει χάσει την ωριμότητα του και θέλει να κάνει 3-4 πράγματα μαζί και αυτό λειτουργεί αντίστροφα. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι στην πρώτη του χρονιά ήρθε για να αποδείξει κάτι, ενώ τώρα έχει το βάρος του ηγέτη. Είναι ένα τρομερό ταλέντο και είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα μαζί. Θα πρέπει να διαχειριστεί την αμφισβήτηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.