Διαμαντόπουλος: «Μεγάλο το κενό των Σάσα-Ματίγια, πιο δουλευταράς ο Γκρέι απ' τον Καμαρά»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, και μίλησε για την αποχώρησή του από την Ξάνθη, την οργάνωση που υπήρχε μέχρι τον Ιανουάριο, σχολίασε την εικόνα του Αρη, τον Γκρέι αλλά και τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις των Σάσα-Ματίγια.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την αποχώρησή του από την Ξάνθη: «Υπάρχει μια στάση πληρωμών από τον Γενάρη και μετά, είχαμε ενημέρωση πως τα προβλήματα θα λυνόντουσαν από τον Μάιο και μετά, ακόμη είναι όλα μπλοκαρισμένα. Η Ξάνθη δεν μπόρεσε να πάρει αδειοδότηση και να κρατήσει τον κορμό της, κάνει ύστατη προσπάθεια να κατέβει στο πρωτάθλημα γιατί έχει παίκτες από Κ20 και Κ17. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν κινηθεί νομικά, και εγώ αυτό θα κάνω, αν και δεν βλέπω φως. Είναι κρίμα να είναι αυτή η ομάδα σε αυτή την κατάσταση».

Για το πως ξεκίνησε η περσινή χρονιά: «Ηταν το πρώτο φαβορί για άνοδο με 18 ισάξιους ποδοσφαιριστές, με οργάνωση που θα ζήλευε οποιαδήποτε ομάδα Α εθνικής, άψογοι οι άνθρωποι που δουλεύουν, το προπονητικό είναι εξαιρετικό, όλα ήταν τέλεια μέχρι τον Γενάρη και έπεσαν οι διακόπτες, ήταν ευλογία να είσαι σε τέτοια ομάδα. Ο άνθρωπος έβαλε χρήματα στον ενάμιση χρόνο στην Ξάνθη, απλά υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορείς να τους υπολογίσεις».

Για την επόμενη ομάδα του: «Οι ομάδες ταλαιπωρούνται οικονομικά, οι περισσότεροι παράγοντες δεν τους νοιάζει, μόνο 2-3 βάζουν χρήματα που θέλουν να ανέβουν. Εχω κάποιες προτάσεις και θα αποφασίσω σύντομα».

Για τον Γκρέι: «Εχει διαφορετικά στοιχεία με τον Καμαρά, ήταν πιο αθλητικός και πιο δουλευταράς έξω από την περιοχή. Ο Γκρέι κάνει άλλες κινήσεις σέντερ φορ, δεν έχει ακόμη τον ρυθμό που χρειάζεται για να κάνει αυτά που έχει να κάνει. Ο καλός ο Γκρέι θα κάνει καλά πράγματα στον Αρη. Υπάρχει ποιότητα στα εξτρέμ, χρειάζεται ένα φορ περιοχής που με ένα χτύπημα θα κάνει γκολ».

Για τις απουσίες Σάσα-Ματίγια: «Στο κέντρο δεν υπάρχει μια καλή ομοιογένεια, ακόμη και ο ρόλος του Ματίγια ήταν σημαντικός, το κενό του μαζί με τον Σάσα είναι μεγάλα, είναι παίκτες που τους θέλουν όλοι οι προπονητές στις ομάδες τους. Ο Σούντγκρεν έχει βελτιωθεί τρομακτικά τα τελευταία δύο χρόνια, ένα μπακ κοντρολαρισμένο, έτρωγε σίδερα αμυντικά, έκανε τα ανεβάσματά του. Ηταν δύσκολος χαρακτήρας όταν δεν έπαιζε, εμείς προσπαθούσαμε να τον φέρουμε κοντά μας».

Για τον Μανού Γκαρθία: «Η ποιότητα του Μανού φαίνεται και αν έχει κίνητρο να κάνει πρωταθλητισμό, θα παραμιλάει όλο το Κλεάνθης Βικελίδης, έχει την ποιότητα να πλαγιοκοπήσει, να πασάρει, τρομερή πάστα ποδοσφαιριστή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.