Διαμαντόπουλος: «Να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι»

Metrosport Team11 Ιουλίου 2020

Στο Ηράκλειο ταξιδεύει ο Άρης για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να κλειδώσουν την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησης και υποστήριξε ότι η κατάσταση στην ομάδα του προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μια, κατανοεί ότι δεν μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό ανταγωνιστικοί καθώς έχουν χαθεί σημαντικές μονάδες του ρόστερ και από την άλλη, νιώθει περήφανος για εκείνους που αποφάσισαν να μείνουν και να βοηθήσουν την ομάδα μέχρι τέλος. 

«Όσοι έμειναν, δείχνουν ότι πόνεσαν πραγματικά την ομάδα. Μόνο μπράβο τους αξίζει! Κάνουμε την προσπάθειά μας να τελειώσουμε με το κεφάλι ψηλά! Αυτός είναι ο στόχος μέχρι το τέλος», ενώ πρόσθεσε ότι «στον Άρη, από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, έχω μάθει να είμαι νικητής. Όταν δεν μπορώ να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι, με ενοχλεί, γιατί έχω συνηθίσει αλλιώς. Είναι πολύ δύσκολο να μη βρίσκεσαι σε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Επιπλέον, σημείωσε ότι το διπλό είναι σημαντικό λόγω γοήτρου αλλά και επειδή οι παίκτες αναζητούν μια νίκη ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο των Κρητικών «που είναι μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, την οποία χαίρεσαι να βλέπεις. Πιστεύω θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, γιατί κι εμείς κι ο ΟΦΗ παίζουμε επιθετικά». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.