Διαμαντόπουλος: «Μεγάλη ευκαιρία, να εκμεταλλευτεί το momentum ο Άρης»

Metrosport Team04 Μαρτίου 2021

Ο πρώην επιθετικός του Άρη, νυν των Χανίων, Δημήτρης Διαμαντόπουλος τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον δεύτερο αγώνα των «κίτρινων» με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, εκφράζοντας πίστη στην πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παρελθόν του στον Άρη:

«Πέρασα τρία πανέμορφα χρόνια πέρασα στον Άρη. Αγάπησα και αγαπήθηκα. Ήταν αξέχαστα χρόνια. Περάσαμε δύσκολα χρόνια και τα καλά της Super League. Είχαμε δίψα και ανυπομονησία να ξεκολλήσουμε την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι στον κόσμο μένουν αυτά, τα βλέπει λίγο διαφορετικά».

Για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου:

«Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει ο Άρης θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση. Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός έχει απουσίες και φορτωμένο πρόγραμμα, ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση, πρέπει να εκμεταλλευτεί το momentum και να πάρει την πρόκριση».

Για το ότι ο Μάντζιος σκέφτεται τον Μήτρογλου για την επίθεση:

«Θέλει ο Μάντζιος την εμπειρία του στον αγωνιστικό χώρο. Είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας με εκπληκτικά τελειώματα».

Για το αν θα έχει έξτρα κίνητρο στον αγώνα ο Μήτρογλου:

«Δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν ο Μήτρογλου. Με οποιαδήποτε ομάδα απέναντι, όσο αντιλαμβάνομαι, θα είναι το ίδιο για εκείνον. Έχει αξιόλογους παίκτες ο Άρης επιθετικά. Ο Μαντσίνι έδειξε περισσότερες αρετές από πέρσι. Ο Μάνος όποτε του ζητήθηκε ήταν εκεί. Αν είχε και περισσότερα γκολ, θα ήταν εξαιρετική η χρονιά του. Το γκολ είναι λίγο ρέντα, λίγο ψυχολογία, πως θα τροφοδοτηθείς… Αν κάποιος αφήνει την ψυχή του στο γήπεδο και είναι αγωνιστικός, αυτό αναγνωρίζεται από τον κόσμο».

Για τις απουσίες των Ματέο Γκαρσία και Ματίγια και κατά πόσο μετράνε;

«Του Ματίγια αυτή τη στιγμή είναι μεγάλη απουσία. Είναι ο κινητήριος μοχλός στον άξονα. Του Ματέο όχι τόσο πολύ. Δεν είναι φέτος ο Ματέο που ξέραμε. Είναι δύσκολα όταν έχεις να δείξεις ποιος είσαι και επιστρέφεις σαν ηγέτης, περιμένουν όλοι περισσότερα από εσένα, ίσως δεν το διαχειρίστηκε ακόμα».

Για το πώς πρέπει να προσεγγίσει ο Άρης τον αγώνα:

«Δεν πρέπει να παίξει φουλ επιθετικά στην αρχή. Να δει το αναγνωριστικό 20λεπτο, να δει πως θα κατέβει ο Ολυμπιακός. Θα βγει επιθετικά να κερδίσει ή να υπερασπιστεί το πρώτο σκορ; Να δει πρώτα ο Άρης και να ο διαχειριστεί μετά. Περιμένω και οι δύο να παίξουν επιθετικά, σαν να είναι το πρώτο ματς και να ψάξουν και οι δύο το γκολ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.