Διαμαντόπουλος: «Με ενθουσιασμό, σαν το τελευταίο ματς του Άρη»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη σημερινή σπουδαία «μάχη» του Άρη κόντρα στην Κόλος Κοβαλίβκα. Ο πρώην φορ των «κίτρινων» εστίασε στη διάθεση που πρέπει να δείξει ο Άρης από το πρώτο λεπτό.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την απουσία του κόσμου και τα στοιχεία του Άρη:

«Κρίμα που δεν θα έχει κόσμο στο ματς. Ο κόσμος του Άρη ζει γι’ αυτά τα ματς. Πάντα στην Ευρώπη δίνει άλλη ώθηση ο κόσμος στην ομάδα. Έχει επιτυχημένη πορεία με την παρουσία του και είναι ντεσαβαντάζ η απουσία του κόσμου. Είναι ερωτηματικό η αντίπαλος, δεν τη βρίσκουμε στον χάρτη. Είναι ερωτηματικό και παγίδα. Εφησυχασμός δεν πρέπει να υπάρξει, θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο την ομάδα. Ο Άρης πρέπει να μπει από το 1ο λεπτό με ενθουσιασμό. Να παίξει σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς».

Για το αν ο αποκλεισμός από τη Μόλντε έχει δημιουργήσει απωθημένα:

«Πραγματικά έχει αφήσει απωθημένο. Μας στενοχώρησε πολύ. Ο Άρης με παρόμοια κατάσταση και ακόμη χειρότερη έχασε στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Πρέπει να γίνεσαι πιο δυνατός από αυτά τα μαθήματα. Να κλειδώνονται αυτά τα ματς και να παίρνεις ταυτότητα νικητή μετά από αυτά».

Για την εικόνα που έχει από τον φετινό Άρη:

«Οι παίκτες που ήρθαν δεν προσαρμόστηκαν κατάλληλα. Θέλουν χρόνο. Επειδή γνωρίζω τα παιδιά από πέρσι και ο «κορμός» είναι ο ίδιος, με την εμπειρία τους, θα τους δώσουν το κίνητρο, τι σημαίνει για τον κόσμο και όλα θα πάνε όπως πρέπει να πάνε».

Για το πώς κατάφερε και κέρδισε την αγάπη του απαιτητικού κόσμου του Άρη:

«Με την αγωνιστικότητα μου, το πάθος. Δεν κορόιδεψα κανέναν. Πάντα τα έδινα όλα. Αυτό προσπαθούσα. Προσπαθούσα να τους κάνω χαρούμενους και γινόμουν κι εγώ χαρούμενος όταν συνέβαινε αυτό. Νομίζω αυτό μέτρησε. Μιλάω με πολλούς συμπαίκτες μου, κρατάω σχέσεις με τον Άρη. Κάθε χρόνο ο Άρης πρέπει να ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι».

Για την πίεση που έχει ο Ένινγκ για το αποτέλεσμα:

«Θα συναντήσει παίκτες που δεν τους είχε, δεν ξέρω τι εισηγήσεις έχει κάνει. Ο προπονητής πάντα έχει πίεση και ιδίως στον Άρη. Πρέπει να φέρει αποτελέσματα γιατί ξέρουμε στην Ελλάδα με 2-3 άσχημα αποτελέσματα όλοι αμφισβητούνται και πρώτος ο προπονητής».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.