Διαμαντής Γκολιδάκης: Συνάντηση με τον Παύλο Μαρινάκη εν όψει ΔΕΘ και ανακοινώσεων Μητσοτάκη

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2022

Σε εγρήγορση βρίσκεται το κομματικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας εν όψει της παρουσίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για την 86η ΔΕΘ.

Ο Διαμαντής Γκολιδάκης, πολιτευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης και ειδικός καρδιολόγος, είχε συνάντηση με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη, με θέμα συζήτησης τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, για την επίλυση των οποίων η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει νέο πακέτο μέτρων.

Στην ανάρτησή ο κ. Γκολιδάκης, για τη συνάντηση με τον Παύλο Μαρινάκη, αναφέρει:

«Με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

και φίλο μου,Pavlos Marinakis, ο οποίος έχει «οργώσει» όλη την Ελλάδα,μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, επικοινωνώντας το έργο της κυβέρνησης και συζητώντας με τους πολίτες για τα ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν όλους μας.

Είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε αναλυτικά, ενόψει και της ΔΕΘ που ανοίγει τις πύλες της σε λίγες μέρες.

Εκεί που ο πρωθυπουργός της πατρίδας μας,Kyriakos Mitsotakis θα παρουσιάσει με αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε, λόγω της ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης, το πλάνο για την στήριξη όλων μας, στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Αλλά και την συνέχιση της προσπάθειας σε όλα τα επίπεδα, για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη όλων των δομών της Θεσσαλονίκης μας με απώτερο στόχο την ένταξη του παραγωγικού δυναμικού της πόλης στις νέες και υφιστάμενες θέσεις εργασίας και τελικά την οικονομική ενίσχυση του πολίτη.

Για μία Ελλάδα ισχυρή και αυτοδύναμη.

Θα τα καταφέρουμε . #διπλα_σε_καθε_πολιτη

Γκολιδάκης Διαμαντής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.