Διαμάχη στο twitter για τα χρέη της Real - Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου

Metrosport Team22 Μαρτίου 2023

Κόντρες με χρήστες του Twitter είχε ο Νίκος Χατζηνικολάου, με μία από αυτές να του βάζει ερωτήματα για τα χρέη του ομίλου του και των εταιριών μίντια που έχει. «@NChatzinikolaou καλημέρα. Ένας φίλος μου έστειλε μήνυμα να σας ρωτήσω (επειδή δεν με έχετε μπλοκ) τα εξης: «μια εταιρία Real Press εκδοτική ΑΕ με €1,3εκατ. χρέη από φόρους τέλη το 2021, κύκλο εργασιών €40χιλ. και ζημίες €114χιλ. δικιά σας είναι;». Και πάλι καλημέρα», ήταν το πρώτο tweet που έφερε την οργισμένη απάντηση του δημοσιογράφου και εκδότη.

«Αγαπητή παριστάνετε τον έφορο; Ή την οικονομική αστυνομία; Όλες οι οφειλές του Realgroup είναι ρυθμισμένες και εξυπηρετούνται κανονικά. Ο δε τραπεζικός δανεισμός μας έχει αποπληρωθεί κατά τα 2/3. Φτάνει η λάσπη και η συκοφαντία! Συγκρατηθείτε», της απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη χρήστη του Twitter να του ανταπαντά:

«Δεν παριστάνω κανέναν έφορο. Με ενδιαφέρει ως πολίτη δημοκρατικής χώρας η οικονομική κατάσταση των ΜΜΕ. Γι αυτό εξ άλλου υποχρεούστε και σε πόθεν έσχες. Δεν είστε ιδιώτης, είστε ιδιοκτήτης ΜΜΕ».

Ο διαξιφισμός αυτός έφερε πολλά retweets από άλλους χρήστες με κάποιους από αυτούς να ζητούν να σωθεί ψηφιακά η απάντηση του δημοσιογράφου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.