Ο Λεμπρόν απάντησε στο ερώτημα: Σέλτικς ή Ουόριορς;

Metrosport Team08 Ιουνίου 2022

Μόνο πικραμένος για την ομάδα που του στέρησε 3 δαχτυλίδια στα καλύτερά του χρόνια δεν φαίνεται να είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Στο τρέιλερ του «The Shop», της περίφημης σειράς που πρωταγωνιστεί ο ίδιος, κλήθηκε να επιλέξει το σε ποιά από τις δύο φιναλίστ θα επέλεγε να αγωνιστεί, με τον, κατά πολλούς, κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών να προτιμά την ομάδα του Σαν Φραντζίσκο.
«Θα ήταν οι Γκόλντεν Στέιτ, θα λάτρευα να μπω σε μία υπέρτατη μάχη μαζί με τον Ντρέιμοντ (Γκριν). Λατρεύω όταν κάποιος μου τη... λέει» ήταν τα λόγια του Λεμπρόν.
Μπορεί, για ευνόητους λόγους, ως παίκτης των Λέικερς να θεωρηθεί εύκολη η επιλογή, λόγω της κόντρας με τους Σέλτικς, όμως ανέκαθεν ο Τζέιμς εξέφραζε την συμπάθεια του προς παίκτες των Γουόριορς. Δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε μέσω του «The Shop», αφού και παλιότερα είχε πλέξει το εγκώμιο του Στεφ Κάρι, λέγοντας πως «Αγαπώ το πως παίζει αυτός ο τύπος! Τον θέλω για συμπαίκτη.», ενώ με τον Γκριν, παρά τις σκληρές μάχες τους μέσα στο παρκέ, μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.