Διακριτικές ματιές Άρη σε Καφού

Metrosport Team02 Απριλίου 2020

Δεκάδες είναι οι ποδοσφαιριστές τους οποίους “τσεκάρουν”, καθημερινά, οι άνθρωποι του Αρη, προκειμένου να είναι έτοιμοι, εφόσον αποκτήσουν το δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές. Από τα ονόματα, που ίσως κάνουν “κλικ” είναι ο Πορτογάλος Καφού, πρόσωπο... γνώριμο στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο 27άχρονος επιτελικός μέσος (μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ) βρέθηκε, στο τέλος του περασμένου χρόνου, στα... δίχτυα των Θεσσαλονικέων, φτάνοντας σε προχωρημένο επίπεδο επαφών. Παρόλα αυτά, η αδυναμία λύσης συμβολαίων και στη συνέχεια η επιβολή του μεταγραφικού ban από τη FIFA, διέκοψαν κάθε πιθανότητα υλοποίησης της μεταγραφής. Τελικά, ο Καφού υπέγραψε την 1η Φεβρουαρίου τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει θέση στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας των “ερυθρολεύκων”.

Στο Πρωτάθλημα κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή και συνολικά 28 λεπτά συμμετοχής. Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αγωνίστηκε για 28 λεπτά κόντρα στον Πανιώνιο, μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Καμαρά, αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στις 15 Φεβρουαρίου. Εκ τότε δεν έχει παίξει ούτε δευτερόλεπτο και το μέλλον του στον Πειραιά φαντάζει... θολό.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται στα υπόψη των ιθυνόντων του Αρη, οι οποίοι παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του και, αν βρουν πρόσφορο έδαφος, δεν αποκλείεται να του χτυπήσουν -και πάλι- την πόρτα.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (2/4)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.