Διακοπή για τέταρτη φορά στη δίκη για τον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του '17

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2023

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, διεκόπη για τέταρτη φορά η εκδίκαση της υπόθεσης των αιματηρών επεισοδίων του τελικού αγώνα κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 6 Μαΐου του 2017. Θυμίζουμε πως, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα τα βίαια επεισόδια, προκλήθηκαν μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.
Οι βιαιοπραγίες μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων, περιελάμβαναν συμπλοκές, καταστροφές και μαχαιρώματα και είχαν δημοσιοποιηθεί και στο εξωτερικό. Χθες, κατέθεσαν τέσσερις αστυνομικοί , ενώ όλοι οι κατηγορούμενοι απουσίαζαν και εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.

Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίασή του και όρισε νέα δικάσιμο που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου 2023, με απόφαση να κληθούν 10 επιπλέον μάρτυρες. Οι κατηγορούμενοι, που αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες, προέρχονται από διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Βέροια, η Κατερίνη, η Ξάνθη, η Δράμα και τα Γιαννιτσά, ενώ ανάμεσα τους υπάρχουν και Βολιώτες.

Οι κατηγορίες εναντίον τους είναι βιαιοπραγία με αφορμή αθλητική εκδήλωση από δράστες που χρησιμοποίησαν μέσα ικανά και πρόσφορα να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα τρίτων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.