Διακοφώτης: «Πότε θα ξεκινήσει η Γ' Εθνική - Δε ζούμε σε ροζ συννεφάκι»

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Διακοφώτης, ο οποίος τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο έναρξης της Γ' Εθνικής. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Έχουμε ξεκινήσει από τον Δεκέμβρη να ζητάμε την επανέναρξη της Γ Εθνικής και της Α γυναικών. Έχουμε στείλει ένα πρωτόκολλο το οποίο έχει εγκριθεί και έχει σταλεί στην Επιτροπή αλλά απορρίφθηκε. Ήρθε η ίδια Επιτροπή μετά από 40 μέρες και έδωσε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Εμείς σαν ΕΠΟ, βάλαμε σαν αίτημα ότι θα πρέπει να καλυφθούν οι επιταγές μέσα από τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Το είδαν σαν μια καλή πρόταση και έχουν γίνει κάποιες ενέργειες από το υπουργείο Εσωτερικών. Εγώ ξέρω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα καλύψουμε τα σωματεία από τους Δήμους τις Περιφέρειες και τον ΕΟΔΥ».

«Στην εκτελεστική κάναμε μια γενική κουβέντα και διασφαλίσαμε ότι σε περίπτωση που τα σωματεία αποχωρήσουν, δεν θα υπάρξουν κυρώσεις. Αύριο ελπίζω να έχουμε απόφαση. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει όποτε μας το επιτρέψουν, εμείς θα στείλουμε επιστολή να ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου. Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε πως θα γίνει, δεν ζούμε σε «ροζ συννεφάκι».

«Θα βγάλουμε μια ανακοίνωση και θα ζητήσουμε να μάθουμε την πρόθεση των σωματείων. Όταν μάθουμε ποια σωματεία δεν μπορούν και θέλουν να αποχωρήσουν τότε θα συνεδριάσουμε ξανά και θα βγάλουμε αποφάσεις. Εμείς, δυστυχώς πρέπει να λύσουμε ένα δύσκολο γρίφο και να δούμε πως αυτό το πρωτάθλημα θα βρει λύση επιτέλους. Αυτό θα το ξέρουμε την επόμενη Τετάρτη».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.